• PRO TV
  • În ce relații au rămas Carmen Tănase și Gheorghe Visu, după Inimă de Țigan

În ce relații au rămas Carmen Tănase și Gheorghe Visu, după Inimă de Țigan

În ce relații au rămas Carmen Tănase și Gheorghe Visu, după Inimă de Țigan

Carmen Tănase și Gheorghe Visu sunt actorii care au făcut senzație în serialul Inimă de Țigan. Aceștia au avut o chimie extrem de puternică în timpul filmărilor, însă puțini știu în ce relații au rămas aceștia după terminarea lor. Iată declarațiile făcute de actriță!

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta a făcut senzație pe micile ecrane foarte mult timp și în continuare aduce zâmbetul pe buze oamenilor din fața televizoarelor. Alături de Gheorghe Visu, celebra actriță a reușit să facă istorie în serialul Inimă de Țigan. 

După încheierea celor 4 ani de filmări ale serialului, Carmen Tănase a rămas în relații foarte bune cu Gheorghe Visu, deși nu mai vorbesc la fel de des precum în trecut. Actrița a recunoscut că de când s-a mutat din București, revederile cu prietenii au fost din ce în ce mai rare. 

„A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim’’, a declarat ea pentru VIVA. 

În ceea ce privește personajul interpretat, vedeta a declarat că nu este foarte mândră de primele 20-80 de episoade. Ea a mai punctat și faptul că, până în prezent, rolul Flăcăricăi a fost cel mai dificil. 

„Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut”, a mai spus ea. 

Sursă foto: Carmen Tănase/Instagram

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni