• PRO TV
  • Prințul Harry și Prințesa Charlotte, moment adorabil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Prințesa Charlotte, moment adorabil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Prințesa Charlotte, moment adorabil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a reprezentat un adevărat moment istoric! La ceremonie au participat sute de mii de oameni din întreaga lume, iar Familia Regală a ocupat o poziție importantă. Deși protocolul impune ascunderea emoțiilor în public, au fost surprinse mai multe momente îndoioșătoare din partea rudelor Majestății Sale.

Prințul Harry și nepoata sa, Prințesa Charlotte s-au așezat unul lângă altul pe parcursul ceremoniei. Aceștia, deși discreți, au fost surprinși într-un moment înduioșător. Ducele de Sussex a stat împreună cu Meghan Markle lângă familia fratelui său, Prințul William.

Fetița în vârstă de 7 ani și-a ridicat mâna pentru a-și așeza pălăria, moment în care i-a aruncat și o privire unchiului ei. Atunci, Prințul Harry s-a uitat în ochii micuței și i-a zâmbit extrem de subtil.  Ulterior, ambii au întors fața spre culoar. „Am crezut că tocmai am surprins un mic schimb de replici între Harry și Charlotte”, a scris o persoană. „Sper ca cineva să îl surprindă pe cameră”, au comentat cei care au văzut întreaga scenă. 

În ziua înmormântării, Charlotte a purtat o rochie neagră cu o broșă cu potcoavă, primită de la răposata ei străbunică. 

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii
 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni