• PRO TV
  • Reacția unui cerșetor după ce a primit o sumă de bani de la Jador: „Nu te așteptai?”

Reacția unui cerșetor după ce a primit o sumă de bani de la Jador: „Nu te așteptai?”

Reacția unui cerșetor după ce a primit o sumă de bani de la Jador: „Nu te așteptai?”

Nu doar o dată, Jador a arătat pe rețelele de socializare că le oferă bani persoanelor care sunt nevoiașe și îl abordează pe stradă. Doar că recent a avut loc un eveniment mai puțin plăcut.

Aflat alături de un prieten în mașină, la Jador a venit un cerșetor care a primit de la artist o sumă, întreaga scenă fiind postată pe instastory. Doar că nu se vede câți bani i-a oferit Jador bărbatului, ci se poate auzi doar dialogul dintre ei.

„Nu mă așteptam la atâția bani. Știam că ești om cu suflet mare”, i-a spus bărbatul lui Jador, moment în care atât cântărețul, cât și amicul său au reacționat.

„De ce ai făcut fața aia de supărat? Dezamăgit? Nu te așteptai la banii ăștia, nu? E puțin. Bine, frate... Data viitoare fac mai mulți bani și îți dau. Bă, alții se mulțumesc și cu o pâine”, a spus Jador, care a fost completat de prietenul său: „A fost puțin, frate... Aiurea... Data viitoare să scoți bani și... Lasă, că poate faci vreun concert, să nu dormi și tu două zile pentru ei, să-i dai mai mulți. Vezi, eu de-asta nu dau... Cum mă să nu fii mulțumit și cu un leu...”.

Vezi și: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni