• PRO TV
  • Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, la scurt timp după divorț

Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, la scurt timp după divorț

Cu cine au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, la scurt timp după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt relației de iubire dintre ei și au ales să meargă pe drumuri separate. Aceștia au divorțat în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci paparazzi au fost pe urmele lor. Iată alături de cine au fost surprinși aceștia!

Simona Halep și Toni Iuruc au format o relație timp de câțiva ani, însă, înainte de a împlini un an de căsnicie, au ales să divorțeze. Astfel, aceștia și-au spus adio fără a privi în urmă, iar viețile lor au luat întorsături complet neașteptate. Astfel, de la anunțul separării, tabloidele au fost cu ochii pe cei doi foști îndrăgostiți, iar acum i-au surprins în diverse ipostaze.

Toni Iuruc a fost surprins în oraș, în noua lui mașină de lux, un un BMV 754 LE, electric, al cărui preț de listă sare de 115.000 de Euro. El și-a vizitat mai mulți prieteni, apoi a băut o cafea alături de o cunoștință. 

Pe de cealaltă parte, Simona Halep a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se afla la cumpărături într-un centru comercial din Băneasa, alături de mama ei. Fiind multe pungi cu haine și accesorii, sportiva a fost ajutată de șofer pentru a transporta achizițiile în mașină.

Coincidență sau nu, și Simona Halep se 
se plimbă cu un BMW M8 nou, mașină al cărei preț sare de 150.000 de euro. Acest lucru a stârnit un val de controverse în rândul fanilor lor.

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a avut loc în septembrie 2021, iar imaginile de la eveniment pot fi văzute în galeria foto de mai jos! 

Sursă foto: Simona Halep/Instagram

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni