• PRO TV
  • Meseria incredibilă pe care o are acum o fostă actriță de filme pentru adulți: „Nu știam unde mă duce”

Meseria incredibilă pe care o are acum o fostă actriță de filme pentru adulți: „Nu știam unde mă duce”

Meseria incredibilă pe care o are acum o fostă actriță de filme pentru adulți: „Nu știam unde mă duce”

Jasmin St. Claire, o fostă actriță de filme pentru adulți care a devenit cunoscută în anii ‘90 după ce a dezvăluit că a făcut amor cu 300 de bărbați în doar 24 de ore, s-a reprofilat și a uimit pe toată lumea cu noua ei meserie.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, Jasmin St. Claire a intrat în ring și acum luptă în competițiile de wrestling, reușind chiar să câștige anumite partide.

„Oamenii au crezut că sunt doar o fată porno care nu se poate lupta. Este o chestiune de a câștiga respectul oamenilor. La sfârșitul zilei, am fost acolo doar pentru a-mi dovedi ceva mie, nimănui altcuiva. La început nu eram sigură la ce să mă aștept. Aveam multe de demonstrat mie mai mult decât oricui altcineva. Am început să lupt cu Sue Saxton și Mando Guerrero, ei m-au învățat cum să lupt și m-au ajutat foarte mult împreună cu Dudley Boys. Nu știam unde mă duce, dar știam că va fi undeva pozitiv”, a spus fosta actriță de filme pentru adulți.

Britanicii mai notează că Jasmin St. Claire și-a schimbat complet stilul de viață și acum este concentrată 100% pe noul ei job, chiar dacă știa că luptele din wrestling sunt periculoase: „Extreme Championship Wrestling (ECW) se baza pe violență și au fost incidente care s-au întâmplat, dar sunt foarte norocoasă că am avut oameni care au avut respect pentru mine și pentru corpul lor și al meu. Îți pui corpul în pericol pentru altcineva, îi acorzi această încredere”.

Vezi și: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni