• PRO TV
  • Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost filmată! Ce imagini au apărut pe net

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost filmată! Ce imagini au apărut pe net

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost filmată! Ce imagini au apărut pe net

Scene de-a dreptul șocante au avut loc vineri, în jurul orei 19.30, în Snagov, iar protagoniști au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care s-au luat la bătaie în mijlocul străzii.

La aproximativ un an de când s-au despărțit, și cu mai puțin de 48 de ore înainte de a-și boteza fiul născut în acest an, Laurențiu Reghecampf s-a dus în Snagov și, nu se știe încă exact din ce motive, s-a întâlnit cu Anamaria Prodan. Iar ce a urmat a scris întreaga presă: cei doi foști soți s-au luat la bătaie și au ajuns la poliție!

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38 s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că a fost agresat fizic prin loviri de către celălalt.
În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.
În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat în vârstă de 47 de ani a sesizat faptul că a fost agresat fizic prin lovire de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”
, au afirmat oamenii legii.

După ce Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital, având pe față urmele agresiunii, Anamaria Prodan a dezvăluit că bărbatul era beat și drogat când s-au întâlnit și că a tras-o de păr, după care a ripostat și ea. Însă, potrivit celor de la Cancan, antrenorul a mers la un spital privat și a făcut analize pentru a demonstra că nu consumase nimic interzis și pentru a arăta că este ținta unui atac nefondat.

Inițial, pe internet a apărut și o filmare în care se poate vedea cum Laurențiu Reghecampf o atacă pe Anamaria Prodan, iar cei doi încep să se lovească reciproc.

Doar că, potrivit celor de la Cancan, filmulețul prezentat de Fanatik și de Realitatea nu era complet, astfel că în mediul online a mai fost distribuit încă un clip video în care cei doi foști soți se agresează reciproc, care poate fi văzut AICI.

 

Din câte se pare, la întreaga scenă ar fi participat și șoferul Anamariei Prodan, el fiind cea de-a treia persoană despre care vorbesc oamenii legii în comunicatul de presă. Iar atunci când a fost audiată de poliție, impresara ar fi avut o ieșire cel puțin bizară, după cum notează Gazeta Sporturilor. „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”, le-ar fi spus ea oamenilor legii.

Vezi și: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni