• PRO TV
  • Alexandra Stan a eclipsat mireasa cu ținuta ei sexy. Vedeta, look a la Pamela Anderson la o nuntă

Alexandra Stan a eclipsat mireasa cu ținuta ei sexy. Vedeta, look a la Pamela Anderson la o nuntă

Alexandra Stan a eclipsat mireasa cu ținuta ei sexy. Vedeta, look a la Pamela Anderson la o nuntă

Alexandra Stan a fost invitată în weekend la o nuntă, la care a și urcat pe scenă. Vedeta a arătat spectaculos cu un outfit care ne duce cu gândul la Pamela Anderson :)

Alexandra Stan a fost atracția serii la o nuntă la care a fost invitată în weekend. Artista a îmbrăcat o rochie mini neagră, mulată, pe care a combinat-o cu mănuși tot din dantelă și cu pantofi negri cu toc. Cântăreața și-a completat look-ul cu un trench din latex.

Alexandra a realizat o adevărată ședință foto la nuntă și a postat imagini alb negru pe feed-ul de Instagram. Vedeta a făcut și câteva selfie-uri în baie, alături de o prietenă.

Cântăreața arată absolut spectaculos, deși cu câteva zile în urmă s-a plâns că s-a îngrășat și că “are burtă de însărcinată”.

De când s-a întors acasă, la Constanta, Alexandra Stan a mâncat după… pofta inimii, iar acum se vede pe cântar. Artista s-a analizat în oglindă și a ajuns la concluzia că are o burtă “de însărcinată”. Desigur, exagerează mult :) Vedeta arata, de fapt, foarte bine, însă ea consideră că nu este în cea mai bună formă.

“Noroc cu filtrele astea. Toată săptămâna, de când am venit în Constanța, foarte greu m-am motivat. Mănânc într-una: pâine, dulcuri, naschos, prăjeli, tot ce se putea mai rău. Am băut bere, mi-e poftă de bere! Zici că sunt însărcinată, vă arăt dacă nu mă credeți”, a spus Alexandra, etalându-și “burtica de bere” în oglindă. 

Vedeta a început însă o provocare pentru o condiție fizică de excepție: “Trebuie să fim consistenți. Trebuie să mă accept că astăzi așa arăt: am burtă de zici că sunt însărcinată, îmi vine să mănânc că o scrofiță! Dar important este că nu am renunțat la challenge-ul meu, o să fie bine”, a spus Alexandra Stan pe InstaStory.

Vezi și VIDEO: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni