• PRO TV
  • Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghe înainte să înceapă bătaia în plină stradă

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghe înainte să înceapă bătaia în plină stradă

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghe înainte să înceapă bătaia în plină stradă

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf, care s-a concluzionat cu o bătaie în plina stradă și o vizita la sediul de poliție a izbucnit, aparent, în urma unui conținut arătat de impresară fostului soț pe telefon.

Filmulețul cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care circulă în presa tabloidă, arată cum, înainte de a începe lupta dintre cei doi, impresara îi arată fostului soț ceva pe telefon, lucru care îl nemulțumește pe Reghe și îl face să-i întoarcă spatele. Provocată de reacția acestuia, Anamaria încearcă să îl oprească, moment în care antrenorul de la  Neftchi Baku, o apucă de braț și încep loviturile cu pumnii.

După acest scandal monstru, Anamaria Prodan a ieșit public pentru a face unele clarificări cu privire la motivul care a declanșat bătaia dintre ea și fostul soț. Se pare că aceasta îi arăta articolele din presă care au drept subiect divorțul și relația lor și îl ruga ca totul să înceteze.

"Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el", a spus Anamaria Prodan, potrivit VIVA!.

"Ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el că într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei".

Anamaria Prodan a mai oferit detalii și despre căsnicia lor tumultoasă, despre momentul în care a aflat că este înșelată și eforturile făcute pentru a-și salva mariajul.

"De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac că să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum trei ani ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amantă. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă".

Ce măsuri au luat autoritățile după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După întreaga scenă violentă, fiecare soț a depus plângere împotriva celuilalt. Primul a fost Laurențiu Reghecampf, care a declarat că a fost agresat de fosta lui parteneră de viață. La câteva minute, Anamaria Prodan și-a făcut apariția la sediul Poliției Stațiunii Snagov, cu aceleași acuzații. Cei doi au stat la birouri diferite, pentru a fi prevenit un nou scandal. 

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective”, s-a menționat în comunicatul oficial transmis de Poliția Snagov. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni