• PRO TV
  • A defilat în costum de baie pe străzile din New York. Cum s-a bucurat de victorie câștigătoarea Miss Bikini SUA 2022

A defilat în costum de baie pe străzile din New York. Cum s-a bucurat de victorie câștigătoarea Miss Bikini SUA 2022

A defilat în costum de baie pe străzile din New York. Cum s-a bucurat de victorie câștigătoarea Miss Bikini SUA 2022

Jaslyn Cartwright are 22 de ani și a fost desemnată recent Miss Bikini SUA 2022. După câștigarea titlului, tânăra originară din Hawaii a fost filmată pe străzile din New York în timp ce defila în costum de baie. 

În timp ce se afla în Times Square, Jaslyn defilează pe trotuar într-un bikini roșu și un pardesiu de piele. Filmulețul postat pe TikTok a adunat în scurt timp sute de vizualizări. 
 

@titahjas !!! FAKE BODY !!! when you put a bikini model in NYC #timesquare #hawaiitiktok #nyc #fyp #timeglitch #fakebody ♬ original sound - luv.


Cu o siluetă de invidiat și un chip exotic, Jaslyn a cucerit juriul de la concursul Miss Bikini SUA 2022, care s-a desfășurat în Miami Beach. Tânăra este la prima sa apariție de acest fel, după ce a câștigat un concurs local de miss. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)
 


Cu doar câțiva ani în urmă, Jaslyn era complexată de felul în care arată și nu își imagina că vreodată va defila pe podium.

„Îmi amintesc când îmi era greu să-mi privesc corpul în oglindă. Dacă i-ai fi spus lui Jaslyn, în vârstă de 17 ani, că ar putea să stea în fața unei camere și să defileze în bikini, probabil că te-ar fi scuipat în față și ar fi plecat...Mi-e dor de ea... Vreau să știe că nu mai trebuie să se ascundă în haine largi, păr dezordonat și fără machiaj”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram, în dreptul unei imagini din adolescență unde poartă tricou larg și își ascunde fața. 

 

Sursă foto:Getty Images,  Instagram/ xkuhaox , TikTok/ titahjas


Vezi și: Vocea României, sezonul 10: Andra Botez – „Que Sera, Sera" 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni