• PRO TV
  • Neti Sandu, previziuni pentru finalul anului 2022: ”Planetele vor să ne spună ceva. Atenționări primim!”

Neti Sandu, previziuni pentru finalul anului 2022: ”Planetele vor să ne spună ceva. Atenționări primim!”

Neti Sandu, previziuni pentru finalul anului 2022: ”Planetele vor să ne spună ceva. Atenționări primim!”

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV, ne-a vorbit despre ultimul trimestru al anului 2022, dar și ce ne așteaptă, în mare, anul viitor.

Neti Sandu face o retrospectivă a anului în curs. ”Anul acesta, pentru că e cu 22, cu mulți de 2, totul se amplifică, se dublează, se triplează, se cuantifică la nesfârșit... și trebuie făcute lucruri bune. Adică, intenția să fie în direcția aia. E o presiune - pentru că se face o cuadratură severă tot timpul Saturn -Uranus și asta te obligă să faci un efort, să accesezi foarte mult interiorul ca să poți să răzbești, să găsești soluții noi, să faci ce nu ai mai făcut până acum. 

Particularitea acestei perioade este că Marte a intrat în zodia Gemenilor și va sta până în martie, în loc să stea două luni. Enorm. Și atunci fiecare dintre noi are de făcut ceva anume. E un sector care va fi foarte tare rașchetat. Nouă luni în loc de două? E o constrângere”. 

Neti Sandu ne sfătuiește să fim atenți la ceea ce ne spun astrele. ”Sfârșitul de an vine cu un Mercur retrograd și va trebui să refacem ceva sau să spunem ce n-am apucat să spunem. Orice lucru nespus devine somatizare. Și nu vrem să ne îmbolnăvim. Planetele vor să ne spună ceva. Planetele fac ce trebuie, noi însă trebuie să fim atenți la semne. Atenționări primim!

Lumea îmi spune: De ce nu le spui și pe alea rele? Faptul că Marte stă nouă luni în zodia Gemenilor nu este ceva bun. Înseamnă că trebuie făcut neapărat ceva în zona aia. Lui Marte nu poți să-i dai cu flitul. El te obligă”. 

Neti Sandu crede că nici începutul anului viitor va fi cu evenimente. ”2023 va fi tot un an cu zvârcoleli. 2 cu 3 înseamnă alte mici schimbări, alte presiuni. Acum însă trebuie să scăpăm de lucrurile în plus , care ne încurcă, nu ne trebuie, ne-am săturat de ele. pe de altă parte, să amplificăm lucrurile de care chiar avem nevoie. Și acasă și în viața personală. 

După aceea, trebuie să fie ceva cu bani. 2 reprezintă Taurul în Casa banilor. Și atunci accentul e acolo. De acolo, primim o informație despre aceștia bani - că am putea câștiga mai mult. Lecția omenirii este că trebuie să te raportezi cum trebuie față de bani”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni