• PRO TV
  • Au apărut noi filmări cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce au surprins camerele de supraveghere

Au apărut noi filmări cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce au surprins camerele de supraveghere

Au apărut noi filmări cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce au surprins camerele de supraveghere

Pe 23 septembrie 2022, în jurul orei 19.30, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție, după ce s-au bătut în plină stradă. În același timp, în presă apăreau primele filmulețe cu scenele șocante petrecute între cei doi soți.

Imediat după incidentul violent, Laurențiu Reghecampf a mers la spital pentru a-și scoate certificat medico-legal, deoarece avea ochii vineți și urme de zgârieturi pe față, iar după câteva zile Anamaria Prodan a mers la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), de unde a ieșit cu mâna în gips și șchiopătând, semn că și ea și-a scos certificat medico-legal.

Potrivit celor de la Realitatea, bătaia care a putut fi văzută încă de vineri seară de aproape toată România ar fi continuat și în fața vilei din Snagov în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au locuit împreună. Iar camerele de supraveghere din zonă au surprins momentele de-a dreptul șocante.

După cum se poate vedea în imagini, antrenorul o lovește pe fosta lui soție, aceasta cade la pământ, după care impresara se prinde de acesta și încearcă să nu-l lase să se urce în mașină și să plece.

Vezi și: Wine Trips România S3E3 | Vin, soare si muzica frumoasa alaturi de Nicolae Botgros la Crama Asconi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni