• PRO TV
  • (P) De ce este un avantaj dosarul la KRUK

(P) De ce este un avantaj dosarul la KRUK

(P) De ce este un avantaj dosarul la KRUK

De ce este un avantaj dosarul la KRUK: Actualizarea datelor este importantă când au loc schimbări majore precum fuziuni, falimente sau cesiuni de datorii. În acest ultim exemplu, clientul care nu a mai plătit facturile sau ratele la credite a fost "mutat" la o firmă de recuperare creanțe precum KRUK România. Astfel, a devenit clientul KRUK.

 

Ce fac cu dosarele cei de la KRUK România SRL

În momentul în care au loc astfel de evenimente și preiau dosarele clienților de la creditorul inițial, cei de la KRUK România SRL notifică noii clienți, dar dacă aceștia nu mai folosesc datele de contact specificate inițial în contract, nu află că au devenit clienții KRUK. Totuși, doar fiincă ei cred că este o păcăleală, nu înseamnă că nu este adevărat. Și refuzul unei comunicări amiabile cu firma de recuperare poate atrage efecte nedorite.

Cum se verifică realitatea dosarului cu ajutorul unui cont la KRUK

Cei care vor să se convingă de faptul că sunt clienții KRUK, pot verifica situația cu un cont pe e-kruk. Acolo vor vedea toate detaliile despre dosarul lor, dacă într-adevăr sunt clienți KRUK: suma totală de plată, de unde provine datoria (la cine au avut restanțe inițial), etc.

Pe e-kruk.ro clienții își pot crea cont folosind numărul dosarului specificat în notificare. Dacă s-a pierdut, clientul va lua legătura cu un angajat KRUK și în urma discuției va obține toate informațiile necesare; va folosi datele de contact de pe site sau funcția de chat pentru o discuție rapidă.

Care sunt avantajele unui cont la KRUK

Principalul avantaj este că oferă acces la informațiile despre datorie la orice oră, din orice locație, cu condiția creării unui cont pe e-kruk.ro. Avantajele unui cont la KRUK nu se opresc aici. Oferă mai multe modalități de plată cu cardul, de oriunde s-ar afla clientul, deci nu este necesar ca acesta să se deplaseze la vreun ghișeu. De asemenea, plățile se pot efectua la orice oră.

Contul la KRUK le permite clienților să își stabilească singuri valoarea ratei lunare și data la care vor să plătească. Pentru a stabili oficial aceste condiții, ei vor semna un angajament de plată. Se poate semna și online, pe e-kruk.ro.

Un alt mare avantaj este că pe e-kruk.ro clienții pot afla noutăți despre plata datoriilor și pot participa la concursuri cu premii în vouchere de cumpărături, ștergerea datoriei, etc. Premiile variază în funcție de concurs. Până pe 16 noiembrie 2022 este activ concursul „1 plată, 1 șansă” cu premii care constau în mai multe vouchere de 500 RON cu care se pot face cumpărături pe eMAG, iar pe 17 noiembrie se va trage la sorți marele câștigător. Norocosului i se va șterge toată datoria rămasă de plată.

Păcălelile se dovedesc cu ușurință, dar sub nicio formă nu ar trebui să rămână lucrurile neclarificate. O datorie nu poate fi ignorată. Cu atât de multe modalități de contact și avantaje, ar fi păcat să se ajungă la executare silită.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni