• PRO TV
  • (P) KEMROM vine în ajutorul Centrului de zi Hercules, recent inundat

(P) KEMROM vine în ajutorul Centrului de zi Hercules, recent inundat

(P) KEMROM vine în ajutorul Centrului de zi Hercules, recent inundat

În momente de criză, este important să oferim o mână de ajutor celor aflați la ananghie. Din dorința de a face bine, s-a născut Centrul Hercules, fondat în 2007 și activ fără întrerupere de atunci, care a devenit un punct de referință pentru toți copiii din comunitatea Costești (Argeș) care iau în serios educația. Acesta a fost recent inundat. 

„Evenimentul nefericit a provocat daune serioase clădirii de patrimoniu. Sălile de clasă, birourile și cantina au fost grav afectate, și nici în prezent Centrul Hercules nu și-a putut primi elevii, din cauza mirosului, a mucegaiului de pe pereți și umidității din clădire. Pardoseala din lemn și covoarele din camere au fost distruse. Sălile de clasă au nevoie urgentă să fie curățate, reigienizate și revopsite, iar curentul electric nu mai funcționează. Evenimentul vine imediat după ce am schimbat, în august, tocăria veche și foarte deteriorată. Astfel, bugetul nostru pentru reparații și urgențe este epuizat”, a povestit Petruța Stănescu, Director Executiv al Asociației Hercules. 

Centrul a fost construit într-o fostă clădire deteriorată și a devenit o casă primitoare pentru zeci de copii. În ultimii 15 ani, peste 750 de copii au fost beneficiari zilnici, iar peste 7.500 de copii s-au bucurat de activitățile centrului în cadrul mai multor evenimente.

KEMROM vine în ajutorul Centrului de zi Hercules și îi va ajuta pe cei din asociație, cu materia primă necesară pentru renovare. 

KEMROM este un furnizor de soluții profesionale care, atunci când a fost cazul, s-a implicat în proiecte de binefacere. „Pasiunea și implicarea unei echipe tinere,  a făcut din KEMROM un furnizor de referință, serios și de încredere pentru multe firme din domeniul construcțiilor. Pe lângă soluțiile de design pe care le putem oferi prin varietatea gamei de produse, asigurăm și putem stabili un raport profesional privind acordarea de sprijin și consultanță de specialitate clienților, dar și furnizarea de servicii privind aplicarea profesională a produselor distribuite. Țelul nostru este să dezvoltăm finisaje atât clasice, cât și moderne, cu cele mai inovative concepte ce creează nu numai plăcere vizuală, dar care sunt și extrem de durabile”, a declarat Liana Găvan, artist decorator KEMROM.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni