• PRO TV
  • Doi martori au asistat la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cine ar fi ei

Doi martori au asistat la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cine ar fi ei

Doi martori au asistat la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cine ar fi ei

În urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampd au ajuns la Poliția Snagov, după ce s-au bătut în plină stradă.

Imaginile cu scandalul dintre cei doi au apărut și pe internet, fiind filmate atât de un bărbat care se afla în mașina impresarei, cât și de o cameră de supraveghere aflată în apropiere.

Imediat după incident, Anamaria Prodan a dezvăluit că bărbatul care a filmat era șoferul și totodată finul ei și nu a intervenit tocmai pentru a putea să imortalizeze momentele care urmează să fie folosite în instanță. „Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție”, a spus Anamaria Prodan.

Însă finul Anamariei Prodan nu este singurul martor care ia parte la bătaia dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Pe unele filmări apare și șoferul antrenorului, care asistă pasiv la toată scena agresivă

Vezi și: Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni