• PRO TV
  • Vasile de la Gospodar fără pereche iubește din nou. Cum arată femeia care i-a cucerit inima

Vasile de la Gospodar fără pereche iubește din nou. Cum arată femeia care i-a cucerit inima

Vasile de la Gospodar fără pereche iubește din nou. Cum arată femeia care i-a cucerit inima

Vasile Grusea, unul dintre concurenții emisiunii „Gospodar fără pereche”, sezonul 3, se află într-o nouă relație. Tânărul din Noișat, județul Sibiu, a postat recent pe contul de socializare un mesaj de dragoste și o fotografie cu femeia care i-a cucerit inima. 

„În viață vei găsi acea persoană specială care îți va schimbă viață doar făcând parte din ea, care te face să râzi până nu te mai poți opri și care te face să crezi că există într-adevăr și bine în lume. Eu te-am găsit pe tine. Îți mulțumesc.”Dacă aș avea o floare pentru fiecare dată în care mă gândesc la tine, aș fi proprietarul celei mai mari grădini din lume.Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericit. Te iubesc enorm! O zi poate începe fără un mesaj de dragoste de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gândit.Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumoasă pentru că eşti atât de iubită şi îti promit că aşa vei fi mereu”, a scris Vasile pe facebook. 

Laura Elena este profesoară și locuiește în Sibiu. 

Imaginea a adunat în scurt timp sute de like-uri și comentarii. Cei mai mulți au venit cu urări de felicitare.

„Sunteți minunați, să fiți fericiți”;

„Felicitări omule cu suflet frumos. Meriți tot ce este mai bun și frumos. Felicitări și Doamne ajută să fiți fericiți împreună”;

„Doamne ajută! Ne bucurăm pentru tine Vasilică. Felicitari!”
; sunt doar câteva dintre reacțiile prietenilor, dar și ale oamenilor care îi urmăresc pagina de socializare. 

Vasile Grusea a format un cuplu cu Filotheea Sima, după participarea în emisiunea „Gospodar fără pereche”. După o scurtă perioadă în care au fost împreună, cei doi au mers pe drumuri separate.

La finalul sezonului 3 „Gospodar fără pereche”, Filotheea și Vasile au decis să nu se căsătorească în timpul show-ului, dar să-și mai acorde ceva timp, ca să se cunoască mai bine. Ei au continuat relația câteva luni, timp în care s-au vizitat reciproc, dar relația nu a mers. 

Sursă foto: facebook/ Vasile Grusia

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni