• PRO TV
  • Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează? Cuplul și-a angajat avocați specializați în separări legale

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează? Cuplul și-a angajat avocați specializați în separări legale

Gisele Bundchen și Tom Brady divorțează? Cuplul și-a angajat avocați specializați în separări legale

Gisele Bundchen și Tom Brady sunt la un pas de divorț, anunță presa de peste Ocean, care a aflat că amândoi și-au angajat avocați. Cele două vedete s-au căsătorit în 2009 și au doi copii. Împreună gestionează o avere de 650 de milioane de dolari.

Zvonuri de separare au apărut în presa din State încă de acum câteva luni. Cei doi ar locui separat de o jumătate de an, dar au făcut eforturi să păstreze aparențele. Conform Page Six, care citează mai multe surse din anturajul celor doi, Gisele Bundchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani) divorțează. 

Cei doi și-au angajat avocați de divorțuri, după ce divergențele dintre ei s-au accentuat. În urmă cu câteva luni ea s-a mutat din casa lor din Florida și a plecat în Costa Rica, unde dețin o altă proprietate. 

Din câte se știe, Gisele nu a fost de acord cu decizia soțului ei de a se întoarce în Liga Americană de Fotbal, din cauza programului competițional încărcat care l-ar ține departe de familie.

Ei s-au mai certat în trecut pe acest subiect, însă s-au împăcat mereu.

Nu cred că mai e cale de întoarcere acum. Ambii au avocați și se gândesc la ce va presupune o scindare, cine primește ce și care vor fi finanțele”, a spus o sursă pentru publicația americană.

Ce avere au de împărțit Gisele Bundchen și Tom Brady

Fost fotomodel de top, Gisele Bundchen este azi o influentă antreprenoare, cu afaceri în industria fashion și a produselor cosmetice. Averea ei actuală se ridică la circa 400 de milioane de dolari, cu un venit anual de 40 de milioane de dolari.

Tom Brady este un jucător de fotbal american care deține recordul de finale Super Bowl câștigate în carieră: șase. A cunoscut celebritatea la clubul New England Patriots, cu care a ajuns de nouă ori în finala NFL. 

În 2020 a semnat un contract pe două sezoane cu echipa Tampa Bay Bucs, pentru 50 de milioane de dolari, plus bonusuri de 9 milioane de dolari. Azi are o avere de circa 250 de milioane de dolari.

Gisele Bundchen și Tom Brady au doi copii: un băiat de 12 ani și o fată de 9 ani. El mai are un băiat dintr-o relație anterioară.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: De ce să nu te căsătorești anul ăsta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni