• PRO TV
  • Alec Baldwin s-a înțeles cu familia cineastei Halyna Hutchins, ucisă accidental pe platourile de filmare

Alec Baldwin s-a înțeles cu familia cineastei Halyna Hutchins, ucisă accidental pe platourile de filmare

Alec Baldwin s-a înțeles cu familia cineastei Halyna Hutchins, ucisă accidental pe platourile de filmare

Alec Baldwin a convins familia cineastei Halyna Hutchins să renunțe la acuzațiile împotriva sa, după tragedia de anul trecut care a îndoliat echipa de producție a filmului „Rust”. Actorul a ajuns la o înțelegere cu soțul decedatei, care a acceptat un compromis.

Avocatul lui Alec Baldwin a anunțat că actorul a ajuns la o înțelegere, nedezvăluită integral, cu familia regretatei Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului Rust

Conform CNN, soțul decedatei, Matthew Hutchins, a fost de acord cu retragerea acuzațiilor în schimbul unui compromis. Bărbatul va fi numit director executiv al producției Rust.

Înțelegerea vine la scurt timp după ce ancheta FBI a scos la iveală că Alec Baldwin a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o pe Halyna Hutchins, chiar dacă a fost un accident. Învoiala dintre cele două părți va trebui aprobată și de instanță.

Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, pentru cazul nostru de moarte din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC. Ca parte a acestui acord, cazul nostru va fi respins. Toți suntem de acord că moartea Halynei a fost un accident”, a anunțat soțul decedatei.

Într-un interviu acordat Today show în februarie 2022, bărbatul declarase că e furios pe Baldwin că nu și-a asumat moartea accidentală a soție sale. 

În noua sa calitate de producător executiv al peliculei, acesta a precizat că filmările la Rust vor fi reluate în ianuarie 2023, cu aceiași actori în distribuție.

Moarte la filmări - filmul unei tragedii

În luna februarie a acestui an, familia cineastei intentase proces în cazul morții accidentale. Alec Baldwin a fost acuzat de omor prin imprudență, după ce în octombrie 2021 a împușcat, cu o armă din recuzită, doi oameni din echipa de producție a filmului Rust. Unul a murit, iar celălalt s-a ales cu răni ușoare.

În aprilie 2022, biroul șerifului din Santa Fe, New Mexico, a făcut publice primele imagini de la interogatoriul lui Alec Baldwin. Ele arată șocul pe care îl suferă actorul când i se comunică decesul cineastei Halyna Hutchins.

În aceeași lună, biroul șerifului a dat publicității primele imagini cu Halyna Hutchins pe targă, la scurt timp după ce fusese împușcată. Imaginile au avut un puternic impact emoțional.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni