• PRO TV
  • De ce Jeffrey Dahmer, Monstrul din Milwaukee, își mânca victimele. Dezvăluirile unei jurnaliste care l-a intervievat

De ce Jeffrey Dahmer, Monstrul din Milwaukee, își mânca victimele. Dezvăluirile unei jurnaliste care l-a intervievat

De ce Jeffrey Dahmer, Monstrul din Milwaukee, își mânca victimele. Dezvăluirile unei jurnaliste care l-a intervievat

Unul dintre puținii jurnaliști care l-a intervievat pe criminalul în serie Jeffrey Dahmer a dezvăluit că Monstrul din Milwaukee își mânca victimele pentru că voia ca acestea să devină ”o parte din el”.

Producătoarea Nancy Glass, câștigătoare a premiului Emmy, care l-a intervievat pe Dahmer în 1993, pentru CBS, a vorbit de curând despre experiența sa.

”Mi-a spus că a ales să-și mănânce victimele pentru că voia ca acestea să devină a parte din el. Era atât de disperat, disperat de singur, atât de rușinat că este gay”.

Jurnalista a mai dezvăluit și că, în mod surprinzător, Dahmer părea ”complet normal”, în ciuda copilăriei nefericite și a crimelor odioase pe care le-a comis.

Aceasta a spus că întâi i-a cunoscut familia, apoi a început să corespondeze cu Dahmer, pentru a descoperi motivele pentru care acesta a omorât 17 bărbați și băieți între 1978 și 1991.

Jurnalista crede că Dahmer avea ”probleme de relaționare” din cauza faptului că mama lui, Joyce Flint, nu a permis nimănui să-l atingă după ce s-a născut, ”doar atunci când avea nevoie să i se schimbe scutecul”.

Tânărul a devenit obsedat de ideea că oamenii îl părăsesc - iar în mintea lui, credea că dacă își mănâncă victimele, acestea vor rămâne la nesfârșit cu el.

”Cea mai înfricoșătoare parte e că părea perfect normal. Asta a fost înspăimântător”, a adăugat jurnalista.

Nancy Glass a mai dezvăluit că mama lui Dahmer - care a murit în anul 2000 - obișnuia să ia un cocktail de 17 medicamente atunci când a fost însărcinată cu Jeffrey, ceea ce ar fi putut să contribuie la starea lui mentală anormală. 

Aceasta a spus că părinții lui Dahmer s-au comportat ”foarte ciudat” când acesta a fost ucis în bătaie pe când se afla în închisoare, în noiembrie 1994. Jeffrey avea 34 de ani. 

Tatăl lui, în mod particular, era supărat de moartea fiului, pentru că acesta își dorea că Dahmer ”să convertează oamenii din închisoare la creștinism și nu a avut șansa”.

Nancy Glass  a mai explicat faptul că prima crimă a lui Dahmer a fost un accident, apoi acesta și-a dorit să ”facă zombie” și a început să ucidă premeditat.

La ora actuală, povestea lui Jeffrey Dahmer este prezentată în producția ”Monster: The Jeffrey Dahmer Story”, cu Evan Peters în rolul principal.

Foto:

Share în bucate cu Miss Wellington - Friptură de vită și salată de rucola

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni