• PRO TV
  • De ziua ei, Cleopatra Stratan a lansat piesa „În dreapta mea”. Cum sărbătorește artista la 20 de ani

De ziua ei, Cleopatra Stratan a lansat piesa „În dreapta mea”. Cum sărbătorește artista la 20 de ani

De ziua ei, Cleopatra Stratan a lansat piesa „În dreapta mea”. Cum sărbătorește artista la 20 de ani

Cleopatra Stratan a împlinit 20 de ani pe 6 octombrie, iar cu această ocazie le-a pregătit fanilor o surpriză muzicală. Cântăreața a lasat piesa „În dreapta mea”, prin care transmite un mesaj de dragoste. 

„În dreapta mea» este o piesă plină de emoție și iubire pentru toți cei care simt că în dreapta lor își au sufletul pereche. Este scrisă și compusă împreună cu Irina Cupco, cu o producție muzicală superbă a soțului meu, Edward Sanda și desigur, ecranizată minunat de Silviu Mindroc! Piesa este cadoul meu pentru fani de ziua mea, iar cu această ocazie specială, îmi doresc să le placă așa cum o ador eu!", spune Cleopatra.Fiind invitată recent în emisiunea La Măruță, Cleopatra a menționat că de ziua ei va sărbători la Paris, alături de soțul ei, Edward Sanda. Așa a și făcut. Artista originară din Republica Moldova s-a bucurat de o cină la un restaurant cochet din centrul capitalei franceze, în compania lui Nicole Cherry și Florin Popa

Fanii care le urmăresc conturile de socializare au putut vedea imagini din locația care pare foarte luxoasă. Lângă masa lor au venit să cânte și niște lăutari prezenți în restaurant. Vedetele s-au bucurat de un meniu select. Au ales pizza cu trufe, care costă 49 de euro, potrivit meniului afișat pe site-ul restaurantului. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)
Sursă foto: Instagram/ Cleopatra Stratan 

Vezi și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan, povești de familie

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni