• PRO TV
  • O cină lipsită de atmosferă va crea tensiuni la Mâncare pe care - „Adrian, tu te simți bine cu noi?”

O cină lipsită de atmosferă va crea tensiuni la Mâncare pe care - „Adrian, tu te simți bine cu noi?”

O cină lipsită de atmosferă va crea tensiuni la Mâncare pe care - „Adrian, tu te simți bine cu noi?”

Competiția în care cinci bucătari amatori organizează cine pentru persoane pe care nu le cunosc s-a încheiat. În fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, Ana Maria, Dragoș, Andrei, Yasmina și Adrian s-au luptat atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, cât și pentru premiul de 5.000 de lei, la Mâncare pe care. Yasmina și Adrian au reușit să strângă câte 71 de puncte și au fost declarați câștigători. 

Yasmina și-a delectat invitații cu un meniu bogat format din terină foie gras cu pară caramelizată, vită cu sos de fructe de pădure, piure de cartofi și morcovi, baclava cu fistic, nucă și înghețată de caimac. Felurile de mâncare au fost pe gustul oaspeților: „Un deliciu!”, „Platingul era ca la un restaurant de fițe” au fost câteva dintre părerile exprimate de concurenții invitați la cină. 

Surpriza a fost una inedită și interactivă. Pentru că soțul acesteia lucrează în domeniul florăriilor, Yasmina le-a dat ocazia invitaților ei să își confecționeze propriul aranjament floral. „Mă bucur că am fost cu toții implicați în surpriză”, a declarat Dragoș încântat. „Foarte bună ideea!”, a spus Ana Maria. 

Adrian a ales un meniu mai puțin sofisticat decât cel pregătit de Yasmina și a servit concurenții cu storceag, saramură de crap și prăjitură Carpați. În ciuda propunerii sale mai tradiționale, invitații bărbatului au fost entuziasmați de preparate: „Meniul acesta este de suflet”, „N-am ce să spun de rău, am mâncat absolut tot”, „M-ai nimerit la fix cu meniul ăsta!” au fost comentariile oaspeților. 

Surpriza propusă de gazdă a fost plină de adrenalină. Concurenții s-au bucurat de o plimbare cu ATV-urile: „Mi-a plăcut foarte tare, m-am distrat. Bravo, Adrian!”, a declarat Andrei. Cei patru invitați s-au distrat, deși atmosfera a fost una încordată la început, din cauza emoțiilor gazdei: „Adrian, tu te simți bine cu noi? Că nu prea vorbești...”, l-a întrebat Ana Maria îngrijorată. 

Cei doi câștigători s-au bucurat nespus de premiu: „Au câștigat cei mai buni!”, au strigat Yasmina și Adrian în cor. 

Luni se dă startul unei noi curse către titlul de gazdă perfectă. Nu ratați o nouă serie de cine delicioase și surprize neașteptate doar în emisiunea Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Show-ul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni