• PRO TV
  • Gabriela Iliescu, pictorial incendiar într-un body transparent. Modelul l-a cucerit chiar și pe fotograf: „Timpul s-a oprit în loc”

Gabriela Iliescu, pictorial incendiar într-un body transparent. Modelul l-a cucerit chiar și pe fotograf: „Timpul s-a oprit în loc”

Gabriela Iliescu, pictorial incendiar într-un body transparent. Modelul l-a cucerit chiar și pe fotograf: „Timpul s-a oprit în loc”

Românca Gabriela Iliescu a fost remarcată într-un mall, iar acum defilează pe cele mai importante podiumuri din lume. Modelul de o frumusețe rară impresionează cu pictoriale incendiare în costum de baie. 

Călătoaria ei în lumea modei a început la 14 ani. Pe atunci nici măcar nu visa să apară în reviste. 

„Aveam 14 ani, mă plimbam în Mall Vitan și a apărut Dana Săvuică dintr-un magazin și a venit la mine. M-a întrebat dacă sunt model, dacă vreau să fiu model. Eu nu știam cine este, m-a speriat puțin. Nu știam cum să fug mai repede”, povestea Gabriela, acum doi ani, în emisiunea La Măruță

Gabriela recunoaște că acea întâlnire i-a schimbat viața. Nu a dorit să plece imediat în străinătate. A lucrat ca model în România și, treptat, a ajuns pe marile podiumuri ale lumi. Ea s-a mutat ulterior în Italia, la Milano. Gabriela a avut parte nu doar de atenția fotografilor, dar și a starurilor de la Hollywood. În interviul acordat lui Cătălin Măruță, ea a dezvăluit că Leonardo DiCaprio a dorit să o scoată la o înghețată, chiar dacă în acea perioadă se întâlnea cu prietena Gabrielei, tot model și ea. 

Gabriela este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Pe contul ei de socializare poți vedea mai mult fotografii de la diferite prezentări de modă sau cele publicate în reviste. Recent, modelul a publicat o serie de trei imagini din Alicante, Spania, unde este de-a dreptul fabuloasă. Ea apare într-un body alb, puțin transparent, într-un peisaj rustic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Iliescu (@gabrielailiescuofficial)

Printre comentariile primite de la sute de fani, Gabrielei i-a scris și fotograful. „Timpul parcă s-a oprit în loc când am realizat această ședință foto”, a recunoscut el. 


Sursă foto: Instagram/ gabrielailiescuofficial
Vezi și: Trending Review cu Daragiu: De ce să nu te căsătorești anul acesta
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni