• PRO TV
  • Dupa ce a slabit 60 de kilograme, Piedone isi face operatie estetica!

Dupa ce a slabit 60 de kilograme, Piedone isi face operatie estetica!

Dupa ce a slabit 60 de kilograme, Piedone isi face operatie estetica!

Pe Happylica a fost invitat din nou primarul sectorului 4, din Bucuresti, Cristian Popescu Piedone care a demonstrat ca a mai slabit inca 6 kilograme.

De pe 15 februarie 2011 pana pe 19 aprilie 2011, Piedone a reusit sa mai dea jos inca 6 kilograme si dupa cum spune acesta nici macar nu a mai tinut un regim atat de sever. Tot acest efort doar pentru a intra in camasa daruita de Maruta.

Primarul a invins lupta cu greutatea si daca in urma cu un an si 4 luni acesta cantarea 203 kilograme, acum are 147 si continua sa mai slabeasca.

Dupa sarbatori, Piedone planuieste sa faca o operatie estetica pentru a indeparta excesul de piele si odata cu asta si inca aproximativ 10 kilograma, dupa cum a spus primarul la Happy Hour.

Cat despre garderoba lui Cristian Piedone, acesta a spus ca a schimbat-o de multe ori: "Din pacate nu pot sa mai modific hainele si nici nu am cum sa le dau nimanui pentru ca sunt foarte mari".

In legatura cu Pastele si odata cu el bunatatile de tot felul acesta promite ca se va rezista si nu va consuma mancaruri interzise, adica toate bucatele traditionale.

Intrebat de Maruta ce si-ar dori sa-i aduca iepurasul de Paste, Piedone a raspuns sincer: "Mi-as dori ca iepurasul sa-mi aduca un platou de savarine".

Zis si facut in platoul Happy a aparut iepurasul Maruta cu tava cu savarine din care bineinteles ca a gustat si primarul.



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni