• PRO TV
  • Tom Cruise, amenințat cu moartea. Actorul și-a angajat bodyguarzi

Tom Cruise, amenințat cu moartea. Actorul și-a angajat bodyguarzi

Tom Cruise, amenințat cu moartea. Actorul și-a angajat bodyguarzi

Pe marile ecrane e un dur și poate face față cu ușurință oricărei provocări. Însă, în viața reală Tom Cruise are nevoie de protecție sporită. Actorul de 60 de ani și angajat bodyguarzi „grei” după cele mai recente amenințări cu moartea.

Tom Cruise a fost amenințat cu moartea de un fost angajat, concediat de starul de la Hollywood. Bărbatul, responsabil cu executarea unor cascadorii pentru filmul Mission: Impossible 8, a fost solicitat pentru identificarea unor locuri de filmare a unor cascadorii, însă scenele nu au mai fost incluse în film.

Conform The Sun, Tom Cruise i-a transmis bărbatului că serviciile sale nu mai sunt necesare, stârnind un val de furie, amenințări și o dispută legală în instanță.

Amenințările îl vizează și pe regizorul filmului, Christopher McQuarrie, care nu era obișnuit cu acest gen de presiune.

Tom și Chris încă lucrează la Mission: Impossible 8, mai ales în Marea Britanie, dar lucrurile au devenit din ce în ce mai neplăcute cu un fost membru al echipajului și acum nu este cazul să riște”, a confirmat o sursă pentru ziarul britanic.

Actorul de 60 de ani a avut de furcă și cu o serie de angajați din stafful filmului Misiune imposibilă 7. Starul a intrat în conflict cu ei după ce aceștia au încălcat regulile de protecție împotriva Covid-19. 

Tom Cruise a țipat la ei și i-a umilit pe platourile de filmare. La scurt timp după acest episod, cinci membrii ai echipei sale și-au dat demisiile în urma ieșirii nervoase a actorului, producător al seriei Mission: Impossible.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni