• PRO TV
  • Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore din vânzarea parfumului său

Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore din vânzarea parfumului său

Elon Musk, încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore din vânzarea parfumului său

Cel mai bogat om al planetei are fler în afaceri! Elon Musk tocmai și-a lansat propriul parfum intitulat „Burnt Hair” (n.red Păr ars) și a strâns 1 milion de dolari în doar câteva ore.

O sticluță de parfum costă 100 de dolari, iar miliardarul s-a lăudat că a vândut 10.000 de sticle în timp record, scrie Reuters

„Cu un nume ca al meu, să intru industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!”, a scris mândru Elon Musk pe contul Twitter. Acum, șeful Tesla se descrie ca fiind “vânzător de parfumuri” și nu e deloc modest când vine vorba despre produsul său. 

Tot pe Twitter, Elon Musk spune că „Burnt Hair” (n.red Păr ars) este “cel mai bun parfum de pe Pământ”. 

Parfumul, creat de compania Boring Company a lui Musk, se livrează la începutul anului 2023 și este descris drept “esența dorinței respingătoare”. 

"Exact ca și cum te-ai apleca asupra unei lumânări la masă, dar fără toată munca grea", promite site-ul The Boring Company. Internauții s-au amuzat pe rețelele de socializare. "Omul ăsta știe să facă bani și din glume", "Pe asta nu o mai făcuse Musk", "Sper să nu-mi ardă părul din nas atunci când o să-l miros", "Cred că miroase ca la crematoriu", "Așa miroase misoginismul?", sunt câteva dintre comentariile care circulă pe net. 

Elon Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 260 de miliarde de dolari.

Deși are o avere fabuloasă, Elon Musk nu deține o casă și spune că obișnuiește să doarmă pe la prieteni. Singurul lux este avionul personal, pe care îl folosește pentru a economisi timp, a mai spus el.

„Nici nu cred că am propria mea casă acum. Chiar stau la prieteni”, a spus Elon Musk, în cadrul unui interviului. „Dacă merg în Bay Area (San Francisco), unde sunt inginerii de la Tesla, dorm prin rotație la diverși prieteni”, a mai adăugat el.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni