• PRO TV
  • El este bărbatul care a avut 53 de soții în 43 de ani. La ce vârstă s-a căsătorit prima oară

El este bărbatul care a avut 53 de soții în 43 de ani. La ce vârstă s-a căsătorit prima oară

El este bărbatul care a avut 53 de soții în 43 de ani. La ce vârstă s-a căsătorit prima oară

 Abu Abdullah, un bărbat din Arabia Saudită a impresionat cu povestea lui de viață după ce a dezvăluit că s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani, din dorința de a-și găsi partenera ideală.

Abu Abdullah, în vârstă de 63 de ani, s-a căsătorit pentru prima dată la vârstă de 20 de ani, fără a ști că va ajunge să aibă 53 de soții de-a lungul vieții. Goana după căutarea partenerii ideale a venit din dorința de a găsi stabilitate emoțională și de cuplu.

După prima căsătorie, cu o femeie care era mai mare decât el cu șase ani, lucrurile au început să scârțăie în mariajul lor din pricina copiilor. Trei ani mai tărziu, Abu și-a anunțat soția că își va lua și o a doua soție, devenind poligam, alegere ce a creat din nou probleme, deoarece cele doua femei nu se înțelegeau. După a doua sotie a urmat și a treia și a patra, ajungând în cele din urma să divorțeze de toate patru, din cauza neînțelegerilor.

Deși a avut 53 de soții, bărbatul a mărturisit că toate căsătoriile au fost serioase, urmând tradițiile religiei lor. Cu toate acestea, Abu Abdullah nu a găsit în niciuna dintre 53 de soții partenera pe care o visase toată viață, cea care să-i ofere stabilitatea mult dorită.

În prezent, bărbatul și-a păstrat o singură soție și intenționează să rămână cu aceasta, chiar daca nu este așa cum și-a dorit. Potrivit Incredibilia, citat de VIVA!, cea mai scurtă căsnicie a lui Abu a durat o noapte, iar majoritatea soțiilor sale erau din Arabia Saudită.

Sursă foto: Youtube

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni