• PRO TV
  • Șatra Benz, anunț trist: NOSFE a murit

Șatra Benz, anunț trist: NOSFE a murit

Șatra Benz, anunț trist: NOSFE a murit

Un anunț șocant și trist în același timp a lovit puternic industria muzicală din România: Șatra Benz a anunțat că NOSFE a murit la doar 37 de ani!

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a celor de la Șatra Benz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

Cu doar câteva ore înainte să moară, NOSFE ar fi susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Iar cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, NOSFE, pe numele lui real Darius Crețan, a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

NOSFE de la Șatra Benz a murit

După anunțul celor de la Șatra Benz, aproape toți artiștii din România au preluat informația și au postat-o pe conturile lor de socializare. Printre aceștia s-au regăsit Speak, Tudor Ionescu de la Fly Project, Nane, Keed și mulți alții.
 


Vezi și: Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu!”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni