• PRO TV
  • Cântăreții de la BTS au fost chemați în armată. Câți ani vor servi patria în Coreea de Sud

Cântăreții de la BTS au fost chemați în armată. Câți ani vor servi patria în Coreea de Sud

Cântăreții de la BTS au fost chemați în armată. Câți ani vor servi patria în Coreea de Sud

Componenții trupei BTS au primit ordinele de încorporare în Armata Coreei de Sud. După mai mulți ani de amânare a efectuării stagiului militar, cântăreții sud-coreeni au anunțat că vor lua o pauză pentru a-și servi țara. 

Jin, J-Hope și ceilalți colegi de trupă au primit ordinele de încorporare, după mai mulți ani în care au amânat să-și facă datoria față de țară. Reprezentanții casei de discuri BigHit Music au anunțat că cei șapte membrii ai formației vor pleca în armată.

BigHit Music anunță azi cu mândrie faptul că membrii BTS merg înainte cu planul de a-și îndeplini serviciul militar. Atât compania, cât și membrii BTS, așteaptă cu nerăbdare să se reunească ca grup din nou în jurul anului 2025, ca urmare a angajamentului lor militar”, se arată în mesajul postat pe Twitter.

Dintre toți componenții trupei, Jin este cel mai mare. El are 29 de ani și va da curs solicitării armatei la sfârșitul lunii octombrie.

În Coreea de Sud, bărbații apți din punct de vedere fizic și psihic sunt obligați să facă armata, iar stagiul militar este cuprins între 18 și 21 de luni. Până în 2020, obligativitatea serviciului militar se adresa persoanelor până la 28 de ani, însă în acel an legislația a fost schimbată, pentru a permite și persoanelor de până la 30 de ani să-și servească țara.

Membrii trupei BTS nu mai cântă împreună

În weekend, trupa BTS a susținut un concert gratuit în orașul-port Busan, pentru a susține candidatura localității de a găzdui World Expo 2030. A fost ultima dată când cei șapte componenți ai formației au cântat împreună, fiindcă în vara acestui an au decis să se concentreze pe carierele solo.

Cântăreții au insistat că această pauză nu este o despărțire și că, atunci când se vor reuni, sinergia dintre ei va fi și mai mare.

Sperăm să nu vedeți asta ca pe un lucru negativ, ci ca pe un plan sănătos. Credem că BTS va deveni mai puternic în acest fel”, a spus J-Hope.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni