• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat pe pagina de Instagram a lui NOSFE, la 48 de ore după ce artistul de la Șatra B.E.N.Z. a murit

Ce s-a întâmplat pe pagina de Instagram a lui NOSFE, la 48 de ore după ce artistul de la Șatra B.E.N.Z. a murit

Ce s-a întâmplat pe pagina de Instagram a lui NOSFE, la 48 de ore după ce artistul de la Șatra B.E.N.Z. a murit

Cântăreț foarte apreciat de către fanii Șatra B.E.N.Z. și de către iubitorii de muzică rap, trap și hip-hop, NOSFE nu avea un număr foarte mare de urmăritori pe Instagram, în momentul în care trupa din care făcea parte a anunțat că artistul a murit.

Pe 16 octombrie 2022, în jurul orei 16.00, când cei de la Șatra B.E.N.Z. au anunțat că NOSFE a murit, artistul avea aproximativ 69.000 de fani pe Instagram. Iar după decesul său, numărul urmăritorilor a început să crească semnificativ!

Potrivit comunicatului oficial al poliției, lui NOSFE i s-a făcut rău în propria locuință din Balotești în jurul orei 03.30, atunci când soția lui a sunat la 112. Iar echipajele care au ajuns la fața locului nu l-au mai putut salva, chair dacă l-au resuscitat, astfel că au anunțat că artistul a murit.

După mai bine de 12 ore, cei de la Șatra B.E.N.Z. scriau pe internet că NOSFE a murit, iar din acel moment foarte mulți internauți au luat cu asalt pagina de Instagram a cântărețului. Astfel, în momentul redactării acestei știri, adică la mai bine de 48 de ore de când NOSFE a murit și la aproximativ 40 de ore de la anunțul celor de la Șatra B.E.N.Z., cântărețul a ajuns de la 69.000 de fani pe Instagram la aproape 100.000 de urmăritori!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOSFE (@nosfezilla)

Vezi și: Ne dăm în cărți S1E9 - ZDA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni