• PRO TV
  • Ce relație există între Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu

Ce relație există între Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu

Ce relație există între Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan s-a hotărât să intre în politică și nu în orice partid, ci în cel al lui Codrin Ștefănescu. Iată ce relație există între impresară și politician!

Anamaria Prodan luptă de mulți ani pentru drepturile femeilor, însă acum o face și din punct de vedere politic. După un divorț plin de scandal și o bătaie în stradă, impresara a hotărât să intre în politică, dar nu în orice partid. Aceasta urmează să facă echipă cu nimeni altul decât Codrin Ștefănescu, bărbatul alături de care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf are o adevărată istorie.

Este cunoscut faptul că Anamaria Prodan a cochetat mereu cu lumea bărbaților și cunoaște persoane extrem de influente. Totuși, pe Codrin Ștefănescu nu îl știe datorită afacerilor ei, ci are un trecut amoros cu celebrul politician. În trecut, el a declarat că erau destul de mici atunci când își jurau iubire, însă mama Anamariei Prodan l-a apreciat întotdeauna pe bărbat. 

Acum, după mai bine de 20 de ani de la despărțire, Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu au rămas prieteni, fapt dovedit de apartenența impresarei în partidul politicianului. În plus, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf susține că iubitul tinereților ei i-a fost alături în toată perioada dificilă prin care a trecut.

”A fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf”, a declarat vedeta.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni