• PRO TV
  • Teo Trandafir: "Medicii nu au stiut daca o sa scap!" INTERVIU EXCLUSIV, la intoarcerea acasa

Teo Trandafir: "Medicii nu au stiut daca o sa scap!" INTERVIU EXCLUSIV, la intoarcerea acasa

Teo Trandafir: "Medicii nu au stiut daca o sa scap!" INTERVIU EXCLUSIV, la intoarcerea acasa

20 aprilie este o zi foarte importanta pentru Teo Trandafir, deoarece s-a intors acasa dupa trei luni in care s-a luptat pentru viata intr-un spital din Viena.

Teo Trandafir a intrat in legatura directa la Happy Hour prin telefon si a povestit cum a fost acesta perioada pentru ea, dar si cum se simte in momentul de fata.

"Bine v-am regasit, buna seara"
, acesta a fost primele cuvinte pe care le-a rostit Teo. "M-am intors dupa o boala cumplita. Vreau sa consideram ca este o incercare a vietii din care am scapat. Speram ca problemele s-au terminat si viata va reveni la normal", a mai adaugat Teo.

Aceasta a fost internata mai bine de trei luni in Austria si intr-un final a fost tratata, ea fiind operata de doua ori. "Medicii nu au stiut tot timpul daca o sa scap. Ei mi-au ascuns gravitatea bolii", a povestit Teo.

Ea a mai spus ca primul lucru la care s-a gandit in momentul in care a aflat ca este posibil sa nu mai scape cu viata a fost fiica ei, Maia. Teo se bucura enorm ca se simte mult mai bine si a mai adaugat: "Abia astept sa ajung acasa, singurul impediment este ca nu o pot lua pe fiica mea in brate, inca".

Aceasta a mai spus ca medicii i-au dat tot felul de indicatii, pe care le va respecta cu strictete.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni