• PRO TV
  • Theo Rose, apariție rară în costum de baie! Ce imagini a postat vedeta din vacanța în Thailanda

Theo Rose, apariție rară în costum de baie! Ce imagini a postat vedeta din vacanța în Thailanda

Theo Rose, apariție rară în costum de baie! Ce imagini a postat vedeta din vacanța în Thailanda

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, iar pe contul de Instagram are o comunitate impresionantă de fani. Recent, vedeta și-a surprins urmăritorii cu câteva imagini și filmulețe din vacanța ei exotică. 

Theo Rose și sora ei, Raluca Diaconu, au ales Thailanda pentru a se bucura de soare și plajă. Lor li s-a alăturat și Lucy Faur, primul stilist român cu creații pe coperta Vogue și una dintre cele mai bune prietene ale cântăreței. 

Gașca de fete a avut parte însă mai mult de vreme înnorată. Theo Rose le-a povestit fanilor despre micile neplăceri de care a avut parte până acum în vacanță. Theo s-a plâns că nu a putut să doarmă din cauza zgomotului făcut de valuri, dar și din cauza musafirilor nepoftiți care i-au invadat camera. Ea a filmat licuricii și șopârlele care o vizitau noaptea la resortul în care e cazată.

„Nu vă speriați, nu am murit. M-am trezit tot pe la 6:00, dar am mai dormit până la 12:00. Zilele trecute nu au fost deloc pentru mine că m-am trezit foarte devreme. Starea mea în ceea ce privește bronzul este precară. M-am ars pe piept și nu este în regulă deloc. Am fost și mușcată de țânțari. Nici nu i-am simțit, n-am mai văzut așa țânțar ca aici”, a spus Theo Rose pe Instagram. 

Theo Rose s-a filmat în piscina resortului alături de prietena ei, Lucy Faur, și le-a spus fanilor că urmează să schimbe locația. Cei aproape 1 milion de fani care o urmăresc pe Instagram au avut ocazia să o vadă pe vedetă într-o ipostază rară.



Artista a postat la InstaStories și o fotografie în care apare la marginea piscinei într-un costum de baie nergu. Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari masivi și un batic roșu cu imprimeu gipsy. 

Pe Theo Rose o poți urmări în fiecare vineri, de la 20.30, la Vocea României, iar luni, de la 20.30, în serialul Clanul. Show-ul și serialul sunt disponibile în avans pe VOYO

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni