• PRO TV
  • O bunicuță de 56 de ani s-a logodit cu un tânăr de 19 ani: “Mă face să mă simt tânără, suntem fericiți!”

O bunicuță de 56 de ani s-a logodit cu un tânăr de 19 ani: “Mă face să mă simt tânără, suntem fericiți!”

O bunicuță de 56 de ani s-a logodit cu un tânăr de 19 ani: “Mă face să mă simt tânără, suntem fericiți!”

Nimic nu poate sta în calea dragostei! Nici măcar o diferență de 37 de ani... cel puțin asta susțin Wutchichai Chantaraj (19 ani) și Janla Namuagrak (56 de ani) din Thailanda. Cei doi spun că rudele au rămas șocate când au aflat de relația lor, însă asta nu i-a împiedicat să se logodească și să-și facă planuri de nuntă.

Janla este vecina tânărului Wutchichai. Atunci când a divorțat, femeia a apelat la el pentru a o ajuta cu mutatul unor lucruri.

După ce au mutat câteva ghivece și au făcut curățenie în casa ei din provincia Sakhon Nakhon, din nord-estul Thailandei, cei doi au început să se viziteze tot mai des și să-și dea întâlnire în oraș, la restaurant.

Wuthichai, cunoscut și sub porecla Tung, a spus potrivit Mirror: "Sunt cu Janla de doi ani. Este prima dată în viața mea când am simțit că vreau să mă asigur că cineva trăiește confortabil. I-am văzut casa dărăpănată și m-am gândindit la modalități de a o ajuta să trăiască în condiții mai bune. Este o femeie muncitoare și, de asemenea, cinstită. O admir".


Deși sunt împreună de aproximativ doi ani, cei doi le-au spus prietenilor abia la începutul acestui an despre relația lor. După ce le-au dat vestea, au început să se afișeze împreună și pe rețelele de socializare.

Cei doi spun că nu sunt descurajați de diferența de vârstă de 37 de ani și nu se sfiesc să își arate afecțiunea în public, sărutându-se și ținându-se de mână ori de câte ori au ocazia.

Janla a divorțat de fostul soț, cu care are trei copii, după 20 de ani de mariaj. Janla are și nepoți de la copii ei.

CITEȘTE ȘI: Bunicuțele care fac bani frumoși de pe Only Fans. Sunt trecute de 60 de ani, au iubiți tineri și nu duc lipsă de admiratori

"Wuthichai a fost ca un supererou pentru mine. M-a ajutat în fiecare zi. Apoi, când a crescut, am început să avem sentimente unul pentru celălalt. Am fost surprinsă, pentru că îl cunosc de când era copil. Când le spun oamenilor că suntem îndrăgostiți, cred că suntem nebuni. Copiii mei au fost șocați când au aflat. Dar el mă face să mă simt tânără, suntem fericiți. Cu siguranță ne vom căsători”, a mai mărturisit femeia.

Fotografii: Profimedia Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni