• PRO TV
  • Dasha Mart, ședință foto incendiară! Rusoaica și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie minuscul

Dasha Mart, ședință foto incendiară! Rusoaica și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie minuscul

Dasha Mart, ședință foto incendiară! Rusoaica și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie minuscul

Dasha Mart a incendiat Instagramul după ce s-a pozat într-o rochie extrem de decupată, fără să poarte lenjerie intimă. Tânăra de o frumusețe ireală are peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram și este considerată una dintre cele mai frumoase modele din Rusia. 

Dasha are 30 de ani și este câștigătoare a mai multor concursuri de Miss în țara natală. Rusoaica locuiește de câțiva ani în Miami și este căsătorită cu Alyaksandr Baradulya, un jucător faimos de hochei. 

Rusoaica arată fenomenal și adoră să posteze imagini îndrăznețe pe contul de socializare. Cele mai recente fotografii postate de șatenă i-au lăsat pe fani fără cuvinte. 

Dasha se bucură de vacanță în Florida, acolo unde face parada costumelor de baie și a ținutelor sexy. Rusoaica s-a lăsat filmată într-un costum de baie minuscul, galben, care i-a pus în valoare silueta impecabilă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DASHA MART (@dashamart)

Dasha a făcut furori printre internauți și cu o rochie extrem de decupată. 

“Magnifică!”, “O zeiță!”, “Nu ești din lumea asta”, “OMG”, “O zeiță a frumuseții”, “Ești minunată”, “Dumnezeule, ce femeie!”, “Ești operă de artă!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DASHA MART (@dashamart)

Dasha cochetează și cu modellingul și este model pentru branduri ca Guess și Fashionava. În ianuarie 2020, Dasha și-a etalat formele perfecte în revista cu “iepurași”. Rusoaica a apărut pe coperta Playboy Mexic. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni