• PRO TV
  • O tânără a devenit virală pe TikTok datorită ochilor ei bulbucați: "Arăți ca un personaj creat de Tim Burton"

O tânără a devenit virală pe TikTok datorită ochilor ei bulbucați: "Arăți ca un personaj creat de Tim Burton"

O tânără a devenit virală pe TikTok datorită ochilor ei bulbucați: "Arăți ca un personaj creat de Tim Burton"

O tânără pe nume Samantha a devenit virală pe Tik Tok datorită ochilor ei mari, internauții comparând-o cu un personaj din filmele animate create de Tim Burton. 

Samantha, în vârstă de 21 de ani, are 238.000 de urmăritori pe TikTok, platforma pe care postează o serie de clipuri cu momente din viața sa și a devenit cunoscută, în special, pentru ochii ei bulbucați, care au stârnit diferite reacții printre internauți.

Atunci când are privirea relaxată, ochii Samanthei nu par ieșiți din comun, însă de îndată ce îi deschide larg, aceștia capătă o formă considerabil mai mare, motiv pentru care oamenii au comparat-o cu personajele create de Tim Burton. Deși majoritatea oamenilor de pe internet îi spun că are trăsături unice și ar trebui să fie mândră de asta, există și persoane care au altă părere, spunandu-i că ochii ei îi sperie sau că pare ceva în neregulă cu ea.
 

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me - .


Cu toate acestea, Samantha nu pare să fie deranjată de comentariile răutacioase, continuând să își arate ochii bulbucați în diferite clipuri care urmează cele mai noi trenduri de pe TikTok. Ba mai mult, aceasta a ținut să menționeze în secțiunea de comentarii că ochii ei sunt trăsătura facială preferată.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni