• PRO TV
  • Jojo e sexy si rea in filmul "Nasa"! FOTO

Jojo e sexy si rea in filmul "Nasa"! FOTO

Jojo e sexy si rea in filmul "Nasa"! FOTO

Catalina Grama (Jojo), talentata actrita din emisiunea de la PRO TV Serviciul Roman de Comedie, implineste frumoasa varsta de 30 de ani pe 22 aprilie si la scurt timp dupa mini-vacanta la Paris de ziua sa de nastere, revine pe marile ecrane cu un nou rol, in comedia Nasa/ The Godmother, care va avea premiera pe 29 aprilie. 

Intrebata cum si-a imaginat aniversarea, Catalina declara ca nu putea fi mai fericita in acest moment: "Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea in acest an a fost cu siguranta sarcina. Si totodata, comedia The Godmother, ocazie cu care ma voi sarbatori pentru a doua oara pe 29 aprilie. Pana acum nu am vazut decat trailerul filmului si astept cu nerabdare ziua premierei, pentru a putea vedea rezultatele muncii mele si ale unei echipe de oameni foarte talentati, care imi sunt foarte dragi. Pot sa spun cu bucurie ca anul acesta ma voi aniversa de doua ori”.

Cu un aer foarte sexy, multe tatuaje si un arsenal pe masura oricarei mafioate cu acte in regula, Catalina face o echipa senzationala cu Alex Velea, care in film este Assefa Spanu, un lider temut al lumii interlope. Referitor la experienta de pe platourile de filmare de la The Godmother, in care a avut rolul principal negativ, Alex a declarat: ",Am avut mari emotii la acest film, dar toata lumea a fost foarte deschisa si asta m-a ajutat mult. Am fost inconjurat de o echipa remarcabila, de profesionisti desavarsiti. Atmosfera din spatele camerelor de filmat a fost una cu totul speciala, s-a ras la fel de mult cat vor rade si spectatorii in sala de cinema. Abia astept premiera!”

Desi Catalina Grama si Alex Velea au roluri negative in comedia The Godmother,  interpretarile lor au dat nastere unor personaje dragi spectatorilor de toate varstele, asemenea eroilor negativi din basme. In The Godmother, Dragos Bucur este Radu Prodan - un respectat finantist roman casatorit cu Jennifer (Whitney Anderson), cu care are un baiat de 10 ani, extrem de inteligent, David (Stefan Iancu). Intr-o buna zi, in timpul unui botez la care Jennifer participa in calitate de nasa, politia navaleste in biserica si il aresteaza pe sotul ei.

Cu aceasta ocazie, Jennifer afla ca „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt in spalare de bani pentru un temut mafiot local, Spanu - The Madfather (Alex Velea) al carui ajutor de incredere este Katia (Jojo). Asa se face ca eroina noastra se trezeste prinsa intr-o poveste cu mafioti adevarati, cum nu vazuse pana atunci decat in filme. Mai mult, restrictiile judecatoresti emise pe numele sau o impiedica sa iasa din tara, si, in plus, nici nu este ferm convinsa de vinovatia sotului ei. Singura solutie pe care o gaseste pentru a-si salva familia este sa isi formeze propria sa „familie mafiota” si sa contracareze astfel actiunile dusmanului lor, Spanu. In acest demers indraznet, ea va fi ajutata de o serie de personaje atipice, dar mai ales de fiul sau, David, care se dovedeste a fi mai mult decat un baietel curajos, devenind un sprijin si un sfatuitor nesperat.

O comedie perfecta pentru intreaga familie, The Godmother poate fi vizionat din 29 aprilie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Braila). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni