• PRO TV
  • Cum arată de fapt Sahar Tabar, tânăra din Iran poreclită ‘Zombie Angelina Jolie’

Cum arată de fapt Sahar Tabar, tânăra din Iran poreclită ‘Zombie Angelina Jolie’

Cum arată de fapt Sahar Tabar, tânăra din Iran poreclită ‘Zombie Angelina Jolie’

Fatemeh Khishvand, care a devenit o celebritate la nivel mondial cu postările din social media controversate, și-a dezvăluit recent adevărata față. Tânăra de 22 de ani din Iran a făcut închisoare în țara natală din cauza imaginilor în care apare cu figura desfigurată de „operații estetice”.

Fatemeh Khishvand, cunoscută sub numele Sahar Tabar pe Instagram, a oripilat autoritățile iraniene cu postările ei „indecente”. În 2019, tânăra a fost condamnată la zece ani de închisoare pentru „coruperea tinerilor, incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și lipsă de respect față de valorile republicii iraniene”.

Totul din cauza postărilor sale de pe social media, în care apare cu fața deformată de presupuse operații estetice. În realitate, tânăra a dezvăluit că a folosit Photoshop și machiaj pentru a ieși din tipar și a deveni celebră.

În decembrie 2020 ea a fost eliberată și, un an mai târziu și-a dezvăluit adevărata față, pentru prima dată, la o televiziune locală. Ea nu arată deloc ca în pozele deformate urcate pe Instagram.


FOTO: Instagram

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Era să moară în închisoare

Mai multe organizații internaționale și persoane publice au cerut autorităților iraniene să o elibereze pe Fatemeh Khishvand pe motiv că decizia încarcerării ei este absurdă. Ea a fost închisă într-un penitenciar de femei, în care condițiile erau la fel de dure ca într-o închisoare de bărbați.

În aprilie 2020, ea s-a îmbolnăvit de Covid-19 și a ajuns la terapie intensivă, conectată la oxigen. Era să moară atunci și a depus o cerere de eliberare condiționată. 

Solicitarea ei a fost aprobată în decembrie, iar un an mai târziu a acceptat un interviu la o televiziune locală, în care și-a cerut scuze pentru postările „scandaloase”.


FOTO: Rokna.net

Sunt sigură că nici măcar nu-mi voi mai pune Instagram pe telefon, darămite să am o pagină”, ar fi spus tânăra atunci.

Deși lumea a poreclit-o Zombie Angelina Jolie, pentru asemănarea cu actrița de la Hollywood, Sahar Tabar a dezvăluit că nu urmărea să o imite. În fotografiile ei deformate a urmărit să semene cu mireasa moartă din filmul Corpse bride (Mireasa moartă) al lui Tim Burton. 

Fotografii: Sahar Tabar Instagram

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni