• PRO TV
  • Un OZN pe cerul Argentinei! Vezi pozitia NASA!

Un OZN pe cerul Argentinei! Vezi pozitia NASA!

Un OZN pe cerul Argentinei! Vezi pozitia NASA!

La cateva luni dupa ce un obiect zburator neidentificat  a fost fotografiat in Argentina, NASA confirma autenticitatea imaginii, dupa cum a declarat cel care a realizat instantaneul.  

Jurnalistul si fotograful argentinian Gaston Garnier a observat deasupra localitatii Venado Tuerto, regiunea Santa Fe, “un obiect zburator, pe care erau lumini circulare” , pe care l-a fotografiat in decembrie 2010, iar in martie, anul acesta, a decis sa trimita imaginea la Agentia spatiala americana pentru a fi analizata.

NASA i-a raspuns reporterului argentinian ca “a supus imaginea la diverse filtre si a ajuns la concluzia ca este autentica si ca nu s-au folosit trucuri de nicio natura”, spune Gaston Garnier.

In plus, NASA a precizat ca tot pe 13 decembrie 2010 o imagine identica cu aceea facuta de Garnier a fost realizata deasupra localitatii portugheze Abrantes.

In decembrie 2010, Forta aeriana din Argentina a primit mai multe sesizari din partea unor cetateni care sustineau ca au zarit obiecte zburatoare neidentificate in divese puncte din tara lor.

Tu crezi in existenta extraterestrilor, in venirea lor pe Pamant? Ai observat vreodata un obiect zburator bizar?
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni