• PRO TV
  • Oana Cuzino te sfatuieste cum sa mananci de Paste fara sa te ingrasi

Oana Cuzino te sfatuieste cum sa mananci de Paste fara sa te ingrasi

Oana Cuzino te sfatuieste cum sa mananci de Paste fara sa te ingrasi

Pentru multe din noi, Pastele inseamna placeri culinare care se sfarsesc cu cateva kilograme in plus pe cantar. Ca sa le evitam, am cerut cateva sfaturi Oanei Cuzino, expertul in stil de viata sanatos de la “Ce se intampla, doctore?”. Iata ce trucuri ne-a oferit!

Urmeaza zile in care suntem extrem de agresati de tentatiile culinare. Mesele copioase reprezinta elementul central al acestor zile de sarbatoare, iar mediu prietenos ne tenteaza sa stam mult timp asezati, sa ciocnim oua si cate un pahar de alcool cu fiecare musafir. Asa ca persoanele cu probleme gastrointestinale sau care nu prea isi tin in frau kilogramele pot fi in pericol!  

Pentru a evita aceste probleme, trebuie sa ne pastram obiceiurile sanatoase de fiecare zi, pe cat posibil. Anul acesta incearca sa nu mai apelezi la sintagma: " gata, mananc pe saturate doar zilele astea si de saptamana viitoare reincep viata sanatoasa, sau dieta, dupa caz" Faptul ca ciocnim oua nu inseamna ca trebuie sa le si mancam pe toate: maximum permis este de doua pe zi. 

Citeste mai mult pe perfecte.ro!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni