• PRO TV
  • Un tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea tot drogată la volan

Un tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea tot drogată la volan

Un tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea tot drogată la volan

Un tânăr de 20 de ani a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise în urma unui control de rutină, iar atunci când și-a chemat mama în ajutor, oamenii legii au avut parte de o altă surpriză. Femeia, care a avut un comportament neadecvat, a fost depistată pozitiv la aparatul Drugtest. Care a fost decizia polițiștilor

Incidentul a avut loc în Craiova, sâmbătă seară, la puțin timp după miezul nopții. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost oprit în trafic de către polițiști pentru un simplu control de rutină, iar din cauza atitudinii necorespunzătoare, oamenii legii au decis să îl testeze cu aparatul Drugtest, descoperind astfel că a consumat cannabis, conform craiovaforum.ro.

Ulterior, bărbatul și-a sunat mama pentru a-i cere să vină la fața locului, iar când a ajuns, polițiștii au făcut o nouă constatare. Din cauza „comportamentului necorespunzător”, femeii în vârstă de 37 de ani i s-a făcut un test, în urma căruia s-a descoperit că și ea consumase droguri, mai exact amfetamină, după cum se arată în comunicatul transmis de IPJ Dolj.

„În aceeași noapte, ora 00.45, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au depistat o femeie de 37 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, deși se afla sub influența substanței psihoactive Amphetamine”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Dolj, potrivit libertatea.ro.

Atât bărbatul, cât și mama acestuia s-au ales cu dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența drogurilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni