• PRO TV
  • Soția lui NOSFE a rămas fără cont de Instagram!

Soția lui NOSFE a rămas fără cont de Instagram!

Soția lui NOSFE a rămas fără cont de Instagram!

În urmă cu doar câteva săptămâni, NOSFE s-a stins din viață într-un mod neașteptat, după ce a suferit un infarct, la scurt timp după concert. Soția lui, Mădălina Crețan, trece prin clipe extrem de grele, după pierderea suferită și încearcă să rămână puternică pentru fetița pe care o are din căsnicia cu celebrul artist. Acum, ea a întâmpinat o altă situație nefericită!

În această perioadă de doliu, în care Mădălina Crețan nu poate face altceva decât să își plângă durerea și să vorbească cu oamenii apropiați despre pierderea suferită, tânăra s-a lovit de o altă situație neplăcută. Contul ei de Instagram a fost șters, după ce mai mulți internauți i-au dat report. Acest lucru este extrem de dur pentru soția lui NOSFE deoarece această platformă era cea care o ținea conectată cu fanii.

Lu-K Beats, membru Șatra B.E.N.Z. și producător, a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a subliniat că asemenea gesturi, făcute vis-a-vis de o femeie îndurerată după moarte soțului, sunt de-a dreptul patetice. 

„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fan și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!', a scris artistul la InstaStory.

Se pare că soția lui NOSFE nu este singura care și-a pierdut Instagram-ul, după ce mai mulți copii au dat report. Și alți
artiști care aveau la profil poza artistului
au fost scoși definitiv de pe platformă, din cauza numărului mare de reporturi.

„Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil', a mai mărturisit Lu-K Beats.

Sursă foto: NOSFE/Instagram

VEZI ȘI VIDEO: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni