• PRO TV
  • Fiica cea mică a lui Adrian Minune e însărcinată. Cum a reacționat artistul

Fiica cea mică a lui Adrian Minune e însărcinată. Cum a reacționat artistul

Fiica cea mică a lui Adrian Minune e însărcinată. Cum a reacționat artistul

Adrian Minune va avea încă un nepoțel. Fiica cea mică a artistului, în vârstă de 20 de ani, a rămas însărcinată pentru prima oară. Iată reacția cântărețului!

Familia lui Adrian Minune se mărește. După ce fiica sa cea mare, Karmen, a adus pe lume o fetiță, făcându-l bunic pe artist, acum a venit rândul fiicei sale mai mici.

Vestea că Adriana Simionescu este însărcinată a venit chiar înainte de nuntă, iar Adrian Minune a mărturisit că este fericit că familia se mărește. Sarcina a fost o surpriză atât pentru fiica sa, cât și pentru rude.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat cântărețul pentru o emisiune, potrivit Fanatik.

Deși neașteptată, sarcina este un motiv în plus de bucurie pentru Adriana, care urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Nicu. Cei doi urmau să facă nunta anul trecut, însă un deces în familie a schimbat planurile.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni