• PRO TV
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre posibilitatea de a deveni părinți: "Doamne Ajută"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre posibilitatea de a deveni părinți: "Doamne Ajută"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre posibilitatea de a deveni părinți: "Doamne Ajută"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani, poveste care s-a finalizat cu o căsnicie fericită. De când și-au unit destinele, tinerii au tot fost întrebați dacă își doresc să devină părinți, iar acum, cei doi au vorbit despre această posibilitate.

Întrebată dacă își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, Cleopatra Stratan, în vârstă de 20 de ani, nu a dat la o parte această posibilitate, însă a mărturisit că nu consideră că este momentul potrivit pentru a aduce pe lume un copil, întrucât este tânără și își dorește să mai copilărească.

„E o cronologie întreagă legată de viața privată cu care ai de-a face și nu te poți ascunde orice s-ar întâmpla. La capitolul copii, ne dorim și eu, și Edy, doar că vrem să mai copilărim noi întâi, pentru că suntem tineri și vrem să mai trăim perioada asta frumoasă. Și nu spun că ne-ar încurca copilul, însă avem foarte multă treabă, vrem să mai călătorim, să mai umblăm, să avem libertatea asta și când simțim nevoia de un membru al familiei și să îi dedicam timpul, firește că nu o să renunț la muzica sau în a mă mai ocupa de mine personal, doar că o să fie un alt ritm. Nu suntem chiar pregătiți pentru asta acum, dar dacă într-un an s-o întâmpla să apară și un copil, ne vom bucura de el, Doamne ajută!”, a declarat aceasta, potrivit Viva!.

Cu toate că nu au în plan să devină părinți prea curând, Cleopatra și Edward au recunoscut că s-au gândit deja ce preferințe ar avea în ceea ce privește sexul viitorului lor copil.

„Ne dorim fetiță, dar, dacă o să fie băiat, probabil vom fi la fel de fericiți. Sănătos să fie!", a mărturisit Edward.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni