• PRO TV
  • Clipe cumplite pentru Sharon Stone! Actrița, diagnosticată cu o tumoare: “Cereți întotdeauna o a doua opinie!”

Clipe cumplite pentru Sharon Stone! Actrița, diagnosticată cu o tumoare: “Cereți întotdeauna o a doua opinie!”

Clipe cumplite pentru Sharon Stone! Actrița, diagnosticată cu o tumoare: “Cereți întotdeauna o a doua opinie!”

Momente de cumpănă pentru Sharon Stone! Actrița a aflat că are o tumoare după ce iniațial primise un diagnostic greșit. Starul din „Basic Instinct” le-a încurajat pe femei să ceară întotdeauna o a doua opinie medicală. 

Sharon Stone le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că medicii i-au găsit o tumoare uterină, în urma unui diagnostic greșit. 

Mai mult, actrița în vârstă de 64 de ani a povestit că a suferit și o procedură medicală incorectă, adăugând că a trebuit să primească o dublă anestezie epidurală, potrivit People

“Tocmai mi s-a pus un diagnostic greșit și am avut parte de o procedură medicală incorentă. De data asta, dublă anestezie epidurală. Cu dureri tot mai mari am cerut și a doua opinie: mi-au găsit o tumoare fibroasă uriașă ce trebuie scoasă. Doamnelor, cereți întotdeauna o a doua opinie medicală! Asta vă poate salva viața! Voi fi la pat în următoarele 4-6 săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulțumesc pentru grija voastră! Totul este bine!”, a scris actrița cu peste 3,4 milioane de urmăritori. 

Asta nu este prima dată când câștigătoarea Globului de Aur trebuie să se opereze din cauza problemelor de sănătate. Anul trecut, ea a dezvăluit în cartea sa de memorii "The Beauty of Living Twice" (Frumusețea de a trăi de două ori) că, în 2001, medicii au fost nevoiți să îndepărteze din corpul ei tumori benigne care erau "gigantice, mai mari decât sânii mei".

După această procedură, ea a mărturisit că un chirurg plastician i-a pus implanturi mamare fără consimțământul ei. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni