• PRO TV
  • Lily-Rose știe cum să atragă atenția. Fiica lui Jonny Depp, apariție super sexy la plimbare prin New York

Lily-Rose știe cum să atragă atenția. Fiica lui Jonny Depp, apariție super sexy la plimbare prin New York

Lily-Rose știe cum să atragă atenția. Fiica lui Jonny Depp, apariție super sexy la plimbare prin New York

Lily-Rose Depp este imaginea Chanel, dar asta nu înseamnă că și în timpul liber trebuie să poarte ținutele brandului respectiv, așa cum o fac alte vedete. Fiica lui Jonny Depp își alege haine foarte simple atunci când iese la plimbare. 

Recent, ea a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din New York, în timp ce se afla la o plimbare, cu cafeaua în mână. Modelul de talie internațională avea pe umăr o sacoșă care indica marca unui magazin de cărți. Lily-Rose purta o ținută imposibil de ignorat. Ea a ales un maiou alb, pe sub care nu purta sutien, și o fustă lila, foarte scurtă, de genul celor purtate de jucătoarele de tenis. 

La prima vedere, încălțămintea purtată de Lily-Rose Depp seamănă cu pantofii bunicii, cumpărați de la piață. În realitate, se pare că sunt de fapt piesa cea mai scumpă din ținuta modelului. Mocasinii din piele sunt de la brandul The Row și costă nu mai puțin de 1290 de dolari. Maioul este de la Leset și costă 68 de dolari. 

Pe 4 noiembrie, Lily-Rose Depp a atras toate privirile la prezentarea de modă Chanel Cruise 2022/23 care a avut loc în Miami. Ea a purtat o ținută alcătuită dintr-un top cu bretele și o fustă accesorizată cu o curelușă metalică. 


Lily-Rose Depp are 23 de ani. Fiica lui Jonny Depp din relația cu Vanessa Paradis este actriță și model. Ea mai are un frate, John "Jack" Christopher Depp III (Jack Depp), născut în 2002. 


Sursă foto: Getty Images
Vezi și: Secretul nespus a lui Johnny Depp!





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni