• PRO TV
  • A descoperit elixirul tinereții! La 51 de ani, Thalia arată fabulos în cel mai recent videoclip

A descoperit elixirul tinereții! La 51 de ani, Thalia arată fabulos în cel mai recent videoclip

A descoperit elixirul tinereții! La 51 de ani, Thalia arată fabulos în cel mai recent videoclip

Thalia este supranumită “Regina telenovelor” și are milioane de fani în întreaga lume. Pe români i-a cucerit în telenovele ca Marimar, Rosalinda sau Maria Mercedes. Vedeta pare să fi găsit elixirul tinereții pentru că la 51 de ani arată fabulos. 

Thalia a lansat videoclipul piesei „Psycho B**ch”, care a adunat aproape 800.000 de vizualizări în doar trei zile. Vedeta și-a uimit fanii cu ținutele sexy pe care le poartă în videoclip, dar și cu mișcările lascive. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

Thalia a postat mai multe imagini de la filmări și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 20 de milioane de urmăritori. Una din fotografiile postate de Thalia a stârnit un val de reacții pe contul de socializare. 

Artista poartă o perucă blondă și o rochie Versace, cu decupaje super sexy. Dacă unii fani i-au transmis că este “perfecțiunea întruchipată”, „o zeiță a frumuseții” sau “regina tinereții”, alții au fost de părere că-n cel mai recent clip, Thalia încearcă s-o copieze pe Shakira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

“Doar mie mi se pare că seamană cu Shakira?”, “Nici măcar nu îi ajunge la călcâie Shakirei. O roade invidia!”, “Ei bine, Shakira este mai bună din punct de vedere muzical! Dar la frumusețe, Thalia are un avans!”, “Ești invidioasă! Vrei să fii ca Shakira!”, “Arată ca Shakira în videoclipul Las de la Intuition. E cam patetic!”, au scris unii dintre urmăritorii Thaliei. 

Artista este căsătorită cu Tommy Mottola (74 de ani), fostul CEO al Sony Music Entertainment, din anul 2000. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni