• PRO TV
  • (P) A XII-a ediție a competiției Arena Bucătarilor: 24 de concurenți se confruntă pentru un loc în topul gastronomiei românești

(P) A XII-a ediție a competiției Arena Bucătarilor: 24 de concurenți se confruntă pentru un loc în topul gastronomiei românești

(P) A XII-a ediție a competiției Arena Bucătarilor: 24 de concurenți se confruntă pentru un loc în topul gastronomiei românești

24 de concurenți se vor lupta miercuri, 16 noiembrie, și joi, 17 noiembrie, pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești în cadrul celei de a XII-a ediții a competiției Arena Bucătarilor organizată de către Selgros Cash & Carry. 

Considerată un etalon al profesionalismului și al excelenței în arta culinară, competiția se adresează bucătarilor care reprezintă unități gastronomice, dar și juniorilor care urmează o formă de învățământ cu profil gastronomic. 

Urmărește competiția și gala de premiere live pe pagina de Facebook Selgros România.

„Îi invităm pe toți profesioniștii și pasionații de bunătățuri să ni se alăture virtual, pe pagina de Facebook Selgros România, pe 16 și 17 noiembrie, pentru cea de-a XII-a ediție a celebrului concurs Arena Bucătarilor – semifinale, finale și gală de premiere. Ne bucurăm să reluăm această competiție după doi ani de pauză și să sărbătorim din nou împreună pasiunea pentru gastronomie. Selgros rămâne un partener de încredere al HoReCa, oferind un sortiment unic atât prin diversitate, cât și prin calitate, la care se adaugă servicii la cele mai înalte standarde, dar și numeroase inițiative de educație dedicate profesioniștilor și pasionaților”
, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

A XII-a ediție a concursului Arena Bucătarilor va fi jurizată de nume importante din lumea gastronomică, maeștri în arta culinară: Cornelia Ghișoi, Ioan Florescu, Jakob Hausmann, Ciprian Nicolescu, Cristian Dumitru, Victor Melian și Emanuel Mocan.

16 seniori își vor disputa miercuri, 16 noiembrie, unul dintre cele opt locuri în marea finală care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 14:00. Toți cei opt finaliști vor primi diplome de participare și premii speciale din partea partenerilor. În funcție de punctajul oferit, Selgros oferă 100.000 de lei pentru primul clasat, 35.000 de lei pentru ocupantul locului al II-lea și 25.000 de lei pentru locul al III-lea. Restul finaliștilor vor primi câte 2.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros. Cei clasați pe ultimele opt locuri în cadrul semifinalei vor primi câte 1.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros din partea retailerului și alte premii din partea partenerilor.

Opt juniori își vor demonstra talentul și abilitățile în cadrul finalei care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 9:00. Fiecare dintre ei va primi o diplomă de participare și premii speciale din partea Selgros și a partenerii săi. În funcție de punctajul obținut, Selgros va oferi 50.000 lei pentru căștigătorul locului I, 15.000 de lei pentru locul al II-lea și 10.000 de lei pentru locul al III-lea. Următorii cinci clasați vor fi răsplătiți și ei cu câte 2.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros. 

Competiția Arena Bucătarilor este organizată și găzduită de către Selgros începând cu anul 2010 și reprezintă șansa profesioniștilor de a se afirma, de a-și testa limitele și de a se face remarcați 

Mai multe detalii legate de competițiile Arena Bucătarilor Seniori și Arena Bucătarilor Juniori puteți găsi aici: https://www.selgros.ro/arenabucatarilor.

***
Despre Selgros Cash & Carry România

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Compania are 4.500 de angajați la nivel național, fiind printre cei mai importanți angajatori din domeniu.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 80 de magazine. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul www.selgros.ro. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni