• PRO TV
  • Pentru Misha, vara nu s-a terminat. Fosta soție a lui Connect-R și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie roz

Pentru Misha, vara nu s-a terminat. Fosta soție a lui Connect-R și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie roz

Pentru Misha, vara nu s-a terminat. Fosta soție a lui Connect-R și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie roz

Parada costumelor de baie nu a luat sfârșit pentru Misha, fosta soție a lui Connect-R. Vedeta și-a încântat fanii de pe rețelele sociale cu o fotografie în costum de baie, în care și-a etalat rotunjimile.

Se pare că vara nu a luat sfârșit pentru Misha, care încă nu renunță la aparițiile în costum de baie. Recent, artista și-a etalat corpul sculptat într-un costum de baie roz și a urcat poza pe Instagram. Deși se afla în casă, și nu pe o plajă exotică, urmăritorii acesteia au apreciat numai decât ipostaza în care s-a fotografiat și au copleșit-o cu laude:

"Ești atât de minunată", "Ești superbă", "Foarte frumoasă", "Sexy ca întotdeauna", "Cum poate fi singură o femeie atât de frumoasă?".

Apariția Mishei în costum de baie vine după ce vedeta și-a îngrijorat fanii cu o fotografie făcută în Maldive, în care apărea cu fața umflată și roșie. Se pare că fosta sotie a lui Connect-R uitase să își aplice protecție solara și pe față, pe lângă corp, iar soarele puternic din Maldive și-a spus cuvântul.

„În poza asta am încercat toate filtrele posibile că să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație / alergie la soare. M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive, așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta .., ăsta e motivul. Mi-am revenit cu tratament, dar a fost aiurea rău!”, le-a povestit fanilor prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni