• PRO TV
  • Carmen Tănase, apariție foarte elegantă. „Măiestria în cea mai frumoasă formă a ei!”

Carmen Tănase, apariție foarte elegantă. „Măiestria în cea mai frumoasă formă a ei!”

Carmen Tănase, apariție foarte elegantă. „Măiestria în cea mai frumoasă formă a ei!”

Cu o carieră de peste 30 de ani în teatru și cinematografie, Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Atât telespectatorii români, cât și colegii de breaslă sunt fascinați de profesionalismul ei. Recent, Cătălina Grama i-a dedicat o postare pe Instagram, prin care își exprimă admirația. 

Carmen Tănase și Cătălina Grama (Jojo) au fost fotografiate de Jorge la un eveniment, iar apariția lor în rochii elegante de seară a stârnit entuziasmul fanilor pe rețelele sociale. Imaginea a fost însoțită de un text, scris de Jojo: 

„Măiestria în cea mai frumoasă formă a ei! @carmentbrana (nr. Carmen Tănase). Vă pupăm și vă așteptăm de la 20.30 cu un nou episod din @clanulserial”.

„Topită în privirea ei”,
a mai adăugat Jojo în descrierea pozei de la Insta Stories. Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat cu zeci de comentarii de apreciere. „Sunteți superbe și foarte talentate!” , „Deosebite!! Vă mulțumesc pentru fiecare seara de luni!”, „Doama Carmen sunteți minunată” , „Sunteți wow.... Felicitări”, „Tablou!”, sunt doar câteva dintre mesaje. 


Carmen Tănase și Cătălina Grama joacă împreună în serialul „Clanul”, difuzat de PRO TV în fiecare luni, de la 20.30. Personajul pe care Carmen Tănase îl interpretează în Clanul este cel al unei femei care a trecut prin multe obstacole de-a lungul vieții. 

„Este o femeie care a pierdut foarte mult în viață, a avut de suferit și asta se vede, adică a lăsat urme adânci. Eu în ultima vreme făcând mai mult personaje de comedie, acum trebuie să mă întorc la partea aia dramatică și chiar tragică”, spune Carmen Tănase despre personajul Luminița Achim. 

Cătălina Grama interpretează rolul Magdei, soția șefului de clan mafiot. 


Sursă foto: Instagram/ catalinagramajojo, Facebook/ Carmen Tănase

Vezi și: Carmen Tănase, amintiri și surprize emoționanteGallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni