• PRO TV
  • Andreea Tonciu și-a făcut cont de TikTok! Ce clipuri video publică vedeta

Andreea Tonciu și-a făcut cont de TikTok! Ce clipuri video publică vedeta

Andreea Tonciu și-a făcut cont de TikTok! Ce clipuri video publică vedeta

Până de curând, Andreea Tonciu a fost foarte activă doar pe Instagram, acolo unde comunică des cu fanii, însă acum a schimbat unghiul de abordare. Admiratorii brunetei o pot urmări și pe TikTok, anunțul că și-a făcut un nou cont pe această platformă de socializare fiind făcut în urmă cu puțin timp! Care sunt primele sale clipuri video?

Andreea Tonciu este mereu în pas cu moda, drept pentru care a decis să își facă și ea un cont pe TikTok, acolo foarte multe vedete au început să activeze. Fără să mai stea pe gânduri, bruneta s-a filmat și a publicat câteva videoclipuri, iar fanii au înroșit butonul de „follow”.  În doar câteva ore, pe contul său oficial de TikTok s-a strâns o comunitate de aproape 31.000 de mii de urmăritori.

Și pe Instagram și-a anunțat admiratorii că de acum poate fi urmărită și pe TikTok.

@tonciuandreeaoficial De azi ma gasiti si pe TIKTOK ????#5pasidebine #misiuneatiktok #foryou #tonciundreea #andreeatonciu #tiktok ♬ sunet original - Andreea Tonciu

Andreea Tonciu, mesaj dur pentru femeile cu prea multe operații estetice

Fosta asistentă TV este recunoscută pentru faptul că nu se ferește niciodată să vorbească sincer și deschis despre absolut tot ce își dorește, la fel cum a făcut și în urmă cu scurt timp. 

Andreea Tonciu a deschis subiectul despre femeile care au ales să își facă foarte multe operații estetice sau să își editeze fotografiile până când devin de nerecunoscut și a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a spus Andreea Tonciu.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni