• PRO TV
  • Sam Smith, lipsă totală de inhibiții. Artistul a apărut pe Instagram în chiloți, ciorapi plasă și o bluză din dantelă

Sam Smith, lipsă totală de inhibiții. Artistul a apărut pe Instagram în chiloți, ciorapi plasă și o bluză din dantelă

Sam Smith, lipsă totală de inhibiții. Artistul a apărut pe Instagram în chiloți, ciorapi plasă și o bluză din dantelă

Sam Smith și-a șocat fanii de pe rețelele sociale cu alegerile sale vestimentare. Artistul în vârstă de 30 de ani a apărut într-o ținută lipsită de inhibiții, pe care nu multe persoane ar avea curajul să o poarte.

Autorul hitului "Im Not The Only One" s-a reinventat complet. Și-a schimbat stilul vestimentar, a dezvăluit că se indentifica ca non-binar și folosește pronumele ei/ele, și a devenit mai îndrăzneț și în ceea ce privește spectacolele sale. 

Acest lucru s-a văzut și în ultima sa apariție, pe Instagram, platformă pe care este urmărit de peste 14 milioane de fani. Cu o încredere de sine debordantă, Sam Smith a pozat îmbrăcat într-o bluză roz, din dantelă, chiloți negri, ciorapi plasă și botine negre cu platformă și toc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAM SMITH (@samsmith)

La vederea imaginilor, fanii artistului s-au împărțit în două tabere, cei care i-au apreciat lipsa de ihnibiții și îndrăzneala și cei care au spus că le este dor de stilul lui anterior.

"Wow, ce picioare", "Arăți incredibil", "Pari o sirenă", "Ce picioare", "Îmi e dor de vechiul Sam Smith, era mai elegant", "De ce această ținută?".

Fotografiile au fost publicate după ce Sam Smith a lansat single-ul "Unholy" și a adus câteva schimbări în ceea ce privește filmările pentru videoclipurile sale muzicale. Se zvonește că artistul ar fi angajat un "supervizor al diversității queer" pentru a se asigura că nu se fac greșeli în ceea ce privește utilizarea pronumelor corespunzătoare membrilor implicați în producție.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni